Aktivni odmor

Dođite na prvu zelinsku šatorijadu!

SVI STE POZVANI! DOĐITE NA VESELJE I OPUŠTANJE U BAJKOVITOM OZRAČJU ZELINSKE ŠATORIJADE

Dođite na  PRVU ZELINSKU ŠATORIJADU, atraktivnu i kreativnu manifestaciju, kojoj je cilj opuštanje i zabava u pozitivnoj atmosferi. Nakon što ispraznite ležaljke na plažama, dođite u park zelinskog ŠRC od 01.- 03.09., postavite svoj šator, organizirajte “dom” u prirodi, zabavite se i veselite. Podijelimo zajednički doživljaje i družimo se pred sam početak novog radnog ciklusa za odrasle i povratka u školske klupe za djecu i mlade.
U sklopu manifestacije organizirat ćemo odbojku na pijesku, igru graničara i druge zabavne igre, a pridružit će nam se i skauti (izviđači) s pokaznim kampom uz demonstriranje svojih vještina.


Info o hrani: 
Ponesite sa sobom hranu za svoju obitelj prilagođenu za boravak u prirodi (konzervirana hrana, voće, povrće, lako probavljiva hrana). Za ručak i večeru imat ćemo vatricu za roštilj (ne zaboravite uzeti meso, povrće, začine). U nedjelju svi kamperi imaju osiguran zajednički ručak.
Oprema:
Šator, vreća za spavanje (za udobnije spavanje poželjan je madrac na napuhavanje ispod vreće), pribor za higijenu, baterijska svjetiljka, voda, čekić za zabijanje klinova, fotoaparat za bilježenje lijepih trenutaka, društvene igre, karte, rezervna odjeća…
Ponesite gitaru ili drugi instrument ali samo ako znate svirati 🙂
Organizator osigurava za sve učesnike besplatan ručak u nedjelju.
U slučaju kiše, rezervni termin je 08.-10.09.
Očekujemo da dođete s vlastitim šatorom i/ili opremom za kampiranje. Broj šatorskih mjesta je ograničen, a za učesnike koji nemaju svoj šator organizirat ćemo smještaj u izviđačkom šatoru. Požurite s prijavama jer lista se brzo popunjava.
Prijave primamo do četvrtka 31.08.2017.
Postavljanje šatora/početak je u petak 01.09.2017 u 16.00h
Djeca i mladi s manje od 18 godina mogu sudjelovati na manifestaciji samo u pratnji roditelja.
Osigurani sanitarni čvorovi.
Svi učesnici u šatorijadi imaju popust za kupovinu kamperske opreme kod našeg sponzora DECATLON.
Svi zainteresirani mogu se detaljnije informirati i obavezno prijaviti organizatoru Turističkoj zajednici grada Svetog Ivana Zeline na mail tzg@zelina.hr ili telefonom 01/2061 808.

Dobrodošli!