Aktivni odmor

Kupske noći 2017 – ispratimo ljeto u Sisku, kontinentalnom dragulju Hrvatske

8. – 10. rujna 2017. 

Gdje: Središte grada Siska, šetnica Slave Striegela

Spektakl ponovno stiže u Sisak! Magija Kupskih noći pred vratima Starog grada, osvojiti će i ove godine stanovnike Siska i njihove goste.

Kupske noći četverodnevna je turističko-sportska manifestacija na obalama rijeke Kupe, koja će se od 8.-10.rujna održati u samom središtu Grada, na Šetnici Slave Striegela.
Kulturna,  sportska i zabavna događanja omogućit će Vam da doživite jedinstven doživljaj života na rijeci.

Tijekom četiri dana događanja posjetitelji i sudionici mogu se okušati u vožnji Kupske alke, jedinstvenog sportskog natjecanja u kojima natjecatelji, u ekipama od dva člana, čamcem na koji pokreću vanbrodskim motorom gađaju alku postavljenu iznad vode. Prošlogodišnja uzbudljiva završnica Kupske alke, sigurno je jamstvo kako će ovogodišnje natjecanje biti još zanimljivije.

Sve hvaljeniji grad Sisak kojem se u zadnje vrijeme tepa u medijima, kao pravom kontinentalnom dragulju, postati će mjesto brojnih super atrakcija,  unutar kojih se se posjetitelji i sudionici mogu okušati u vožnji Kupske alke, zatim veslačkom dvoboju kupskih čamaca Šiklijadi, razgledavanju Aeroshowa i diviti se zahtjevnim manevrima letenja iznad korita Kupe.., a sve to je manji dio bogatog programa kojeg su organizatori pripremili za vas.

Koncertima brojnih izvođača, te vatrometom i puštanjem papirnatih lanterni završiti će Kupske noći 2016.

Dođite i doživite spoj tradicije, kulture i sporta na obalama rijeke koja živi u nama. Idealan oproštaj od ljeta, upravo je uživancija u bogatom riječnom spektaklu,  a naša preporuka u to ime je da idete na rijeku Kupu, posjetite Sisak i uživate u čaroliji Kupskih noći. Neće vas razočarati.

Više informacija potražite na: www.sisakturist.com

Facebook TZG Sisak

Fotografije: arhiv TZ Grada Siska, Facebook TZG Sisak Kupske noći

 

HTZ-2016-logo-slogan-hrvatski_rgb-mali-768x488

sisak logoFullSizeRender (1)