Aktualno

ANTIKVARIJAT STUDIO: 15 GODINA S VAMA!

Antikvarijat Studio 15. je godinu na usluzi tragačima za dobrim knjigama, iz ljubavi ili potrebe. Smjestili smo se u centar Zagreba, ali mislili smo i na one kojima je draži naslonjač ili nisu u blizini pa cjelokupnu ponudu antikvarijata možete naći i u našoj internetskoj trgovini.

Bavimo se knjigama: rasprodanim izdanjima, rijetkim i starim knjigama, stručnom i popularnom literaturom. Nove knjige držimo ispod cijene, a srednjoškolske udžbenike imamo u ponudi 30-50% povoljnije. Kod nas možete pronaći i neku lijepu grafiku, uokvirenu fotografiju, koju staru kartu, umjetničku mapu  i još štošta toga…

Zahvaljujemo svim kupcima i posjetiteljima koji nas prate sve ove godine i darujemo 20% popusta na sve knjige i za sve načine plaćanja do 01. listopada.

Poslušajte više o nama: saznajte gdje se smjestila ekipa koja sluša knjige:

Osim popusta, pripremili smo i darove: bookmarkere i kartonske mape, a prvih 30 kupaca kod kupovine od najmanje 200,00 kuna dobivaju platnenu torbu s tiskom kompjuterske grafike akademskog slikara Aljoše Basarića.

Počastite nas svojim dolaskom, prosurfajte po našoj internetskoj trgovini…

Ako volite putovati i planirati putovanja, za vas smo pripremili vodiče top destinacija koji su kod nas uvijek povoljniji, a uz rođendanski popust pravi BINGO 🙂

Top 10 turistički vodiči za samo 48,00 kuna.

Sve ljubitelje dobre beletristike čeka mnoštvo novih i rasprodanih naslova po atraktivnim cijenama, a za one s malo većim čitateljskim apetitom imamo u ponudi komplete domaćih i stranih autora.

Knjige trajne vrijednosti iz starije i novije hrvatske književnosti, u sklopu Pet stoljeća hrvatske književnosti, mogu vam se naći u ruci za užitak čitanja ili učenje, od srednjovijekovne književnosti i hrvatskih latinista, do Matoša, Šimunovića, Ujevića.

Neke od vas možda još uvijek muče srednjoškolski udžbenici, uvijek neki nedostaje… Posjetite nas, jer kupujemo i prodajemo srednjoškolske udžbenike, kao i priručnike za mature i prijemne ispite tijekom čitave godine. Udžbenici su od 30 do 50 % jeftiniji nego u knjižarama, a možete nam i prodati udžbenike koji vam više ne trebaju, uvijek uzimamo one koje nemamo i koji se traže.

Veselimo se vašem dolasku!

Vaša ekipa antikvarijata Studio.

Online narudžbe: antikvarijat-studio.hr
Facebook
Kontakt

Dobro došli!