Aktualno

Želite li uspjeti kao poduzetnik?

JESTE LI PRAVI PODUZETNIK I ŽELITE LI USPJETI?

Piše: Ivana Radić, Alpha grupa

nekoliko grubih činjenica o poduzetništvu

  • Ako pokušavate sve napraviti sami – gotovi ste! Ako ste Vi najbolje čemu se možete nadati i ako Vaš posao ovisi samo o vama i vašem mišljenju, budite sigurni da ćete i Vi i Vaš posao krenuti nizbrdo.
  • Ako se umrežavate i okružujete tipičnim, prosječnim, “normalnim”, “svakodnevnim” podređenim i osrednjim ljudima, nastavit ćete dobivati upravo to – prosječnost. Okruženje nas oblikuje – a Vi ste prosječan čovjek okružen prosječnim ljudima s kojima provodite svoje vrijeme.
  • Ako nemate pristup mentorima – uspješnim ljudima koji su već vidjeli i okusili sve prije Vas, ako ne možete modelirati njihov uspjeh i izbjeći mnoštvo pogrešaka i neuspjeha koje su napravili na putu do uspjeha … Vi ste u značajno nepovoljnom položaju.
  • Ako nemate pristup profesionalnom coachu koji vam može pomoći da razmišljate izvan okvira koje ste si zamislili, a u svrhu generiranja izuzetnih stanja i okolnosti – niste u igri.

EVO ZAŠTO
Svijet se dramatično mijenja. Ekonomska nesigurnost i politička previranja u velikim gospodarstvima stvaraju nestabilnu i neizvjesnu poslovnu okolinu.  Možete ju iskoristiti tako što ćete preuzeti kontrolu, potaknuti promjene po vlastitim uvjetima i iskoristiti neizbježne mogućnosti koje donosi … ili možete pratiti stado, zakopati glavu u pijesak … i ostaviti sve za sobom. Nemir i nesigurnost ne odlaze. Promjena je konstantna, a stopa promjene se povećava. Ono što će razlikovati “imati” od “nemati” bit će ono što ih uvijek razdvaja – izbor između odabira da se promijenite ili da Vas promijene. Bilo kako bilo, promjene dolaze i možete slobodno birati u skladu s tim … ali ne možete izbjeći posljedice vaših izbora.

OVO SU RAZLOZI ZAŠTO JE VAŠA NAJBOLJA ODLUKA PRIDRUŽITI SE ALPHA GRUPI

Alpha grupa je jedinstvena zajednica istomišljenika, poduzetnika koji su usmjereni na rast i uspjeh, koji imaju koristi od poduzetničkog uspjeha i sustava podrške. Ne postoji NIŠTA  na tržištu poput Alpha grupe.

Gdje redovito možete dobiti izravni pristup trenerima svjetske klase kako biste dramatično poboljšali svoje rezultate? Gdje drugdje možete dobiti izravan pristup raznovrsnoj grupi  uspješnih poduzetnika koji su “bili tamo i napravili sve” u poduzetničkom životu tako da možete iskoristiti svoje znanje, mudrost i iskustvo kako biste identificirali rješenja za najvažnije izazove i uvelike ubrzali svoje uspjeh? A tu je još … puno više … … no najprije…alpha group” nije za svakoga.Ako ste spremni uložiti u sebe i svoje poslovanje za budući uspjeh Alpha grupa je investicija koja daje rezultate.

 Štoviše, ovo definitivno nije za Vas ako:

  • Vjerujete da će sve raditi za Vas bez da uložite bilo kakav trud. Ako to mislite, nitko Vam ne može pomoći. Postoje tisuće ljudi: varalica, samo prozvanih “gurua” na svijetu koji će vam rado pomoći u pražnjenu Vašeg bankovnih računa, a jedno što prodaju je nada.
  • Mi nismo oni. Mi isporučimo ono što obećamo – UVIJEK.  Alpha grupa  koristi kapacitet vašeg uma i kolektivnu mudrost drugih ljudi i primjenom na mnogo višoj razini u vašem poslovanju i vašem osobnom životu. Ako Vam se ideja da radite više i budete pametniji ne sviđa – nemojte nam se pridružiti jer niste spremni niti za to niti za uspjeh.
  • Ako niste ozbiljni u vezi s rastom vaše tvrtke i poboljšanjem kvalitete svog života. Možete očekivati ​​da ćete uživati ​​u značajnom i trajnom rastu poslovanja članstvom u Alpha grupi. Mnogim poduzetnicima se upravo to dogodilo, pa zašto ne bi i Vama? Bit ćete izloženi informacijama i stručnom mišljenju kako biste poboljšali svaki aspekt vašeg života, uključujući i mnoštvo dokazanih poslovnih strategija za izgradnju poslovanja. No, ako mislite da je najvažnije napuniti bankovni račun bez obzira na zdravlje, obitelj ili neki aspekt vašeg život onda Alpha grupa nije za Vas. Nama su važni Vaši poslovni i privatni uspjesi.
  • Ako se niste spremni suočiti sa sobom i svojim poslovanjem. Najveća trenutna prijetnja vašem uspjehu ste VI. Izvan Alpha grupe Vi ste svom poslovanju najveća odgovornost. Uključenjem u Alpha grupu očekujemo od Vas da jednom mjesečno dolazite na naša druženja i da iskreno razgovarate s ljudima koji su s Vama. Na taj način jedni drugima pomažemo u razmišljanju na jednom višem nivou i da prijeđemo preko prepreka i izazova koje Vas priječe u uspjehu u poslovnom i privatnom životu. Ali, ne možemo Vam pomoći ako nećete biti iskreni sami sa sobom i  ako se ne pojavite.

Ako ste još uvijek zainteresirani znači da želite značajno rasti kao pojedinac, ali i povećati svoj poslovni uspjeh. Vi ste prava osoba za Alpha grupu?

ŠTO ZNAČI DA..

Ako ste ozbiljni i želite postići poslovni rast i osobni uspjeh, i želite biti dovoljno otvoreni za nove ideje i vrlo različit način razmišljanja – od kojih će mnoga biti proturječna, a možda i potpuno drugačija od svega što ste mislili i vjerovali o sebi, svojim potencijalima, poslovanju, onoga što omogućuje uspjeh.. Onda … Prihvatite ovu pozivnicu da nam se pridružite na našem sljedećem sastanku – jedinstvenu i moćnu skupinu istomišljenika koji su odlučili imati uspješne poslove i uživati ​​u uspješnim životima kao posljedici.

Nadolazeći susreti direktora raznih djelatnosti i radionice:

19.10.2017. – Optimizirajte svoje poslovne procese

9.11.2017. – Odaberite prave ljude i izgradite svoj tim

7.12.2017. – Uklonite prepreke brzom rastu svog poduzeća

Kontakt: Mr.sc. Ivana Radić, ivana.radic@the-alpha-group.biz; + 385 91 923 77 01

Facebook Alpha grupa Hrvatska