Aktualno

Dođite na 7. Turistički forum kontinentalnog turizma

HGK ŽK Vukovar i Turistička zajednica Vukovarsko-srijemske županije organiziraju 7. Turistički forum kontinentalnog turizma s temom: “Gastronomija – turistički proizvod Hrvatske“ koji će se održati u Vinkovcima, 13. i 14. rujna 2017. godine.

Forum će i ove godine biti dio programa Vinkovačkih jeseni, a posvećen je gastronomiji kao turističkom proizvodu i domaćoj hrani u turističkoj ponudi.

Na  forumu će se predstaviti eminentni stručnjaci iz sektora turizma i ugostiteljstva te će održati niz prezentacija i predavanja, a održati će se i panel diskusija na temu „Domaća hrana u turističkoj ponudi“ na kojoj će kao panelisti sudjelovati proizvođači tradicijskih proizvoda i hotelijeri.

Ove godine razgovaramo o gastronomiji. Je li ili nije turistički proizvod Hrvatske? U oba slučaja razgovaramo o tome zašto. Kako različiti dionici pridonose tome da gastronomija bude kvalitetnije promovirana?

Program Foruma

[pdf-embedder url=”http://hotspots.net.hr/wp-content/uploads/2017/09/PROGRAM-7.-Turistički-forum-Gastronomija.pdf” title=”PROGRAM 7. Turistički forum, Gastronomija”]

 

Poznati hrvatski gastro stručnjak Rene Bakalović i jedan od najčitanijih hrvatskih gastro blogera Domagoj Jakopović Ribafish, samo su neki od sudionika Turističkog foruma kontinentalnog turizma Hrvatske na temu „Gastronomija – turistički proizvod Hrvatske“ a hotelijeri, ugostitelji, chefovi i novinari koji prate gastronomiju i turizam iz čitave Hrvatske pokušat će odgovoriti na pitanja je li gastronomija turistički proizvod Hrvatske i je li dovoljno da tanjuri budu prepuni okusa, mirisa i boja?

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem online obrasca ili na mail: bdidovic@hgk.hr

Fotografije: Borna Subota