Aktivni odmor

4. Triljska biciklijada – upoznajte divlje ljepote Dalmatinske zagore!

  1. TRILJSKA BICIKLIJADA – DOTAKNITE PRIRODU

 

Idealan položaj smješten između obale i dublje unutrašnjosti, zajedno sa izgrađenom autocestom Zagreb-Split koja točno prolazi ovim prostorom, pozicionira Trilj i ovaj bajkoviti kraj, prepun potencijala za ruralni gastro i aktivni turizam nadohvat svim važnim turističkim destinacijama. Blizina okolnih turističkih bisera također je značajna komparativna prednost ove neobične destinacije divlje ljepote i surog krajolika, koji je idealan za putnike i tragače koji od svojih putovanja traže drugačije iskustvo.

Najljepši biser ovog kraja, rijeka Cetina, u Triljskom kraju se pokazuje u svom najljepšem izdanju sa svojim pritokama  Rudom i Grabom. Rijeka vijuga do samog centra Trilja a potom se vraća svom toku i divljim stijenama koje tvore neodoljivu kulisu njenog kanjona. Ukoliko ste u posjeti Trilju u laganijem programu, jednostavno se prepustite šetnji i ljepoti divlje prirode koja će vas opustiti i doslovno ostaviti bez daha.

Istraživači i ljubitelji aktivnog turizma ovdje mogu pronaći sadržaje po vlastitoj mjeri. Ako ste ljubitelj aktivnih sportova, zaljubljenik u rekreaciju na dva kotača, naići ćete na super rute kojima su grad i njegova okolica adekvatno opremljeni.  Za one natjecateljskog karaktera, preporučamo 4. Triljsku biciklijadu, koja se održava u organizaciji Turističke zajednice grada Trilja i Grada Trilja u suradnji sa Biciklističkim klubom Kamešnica, a u sklopu projekta MedPaths, 24. rujna 2017. (nedjelja) s početkom u 12:00 sati sa startom u gradskom parku Trilj.

Biciklijada nema natjecateljski karakter i vozi se u grupi, a za sve sudionike osigurane su majice te topli obrok. Upotreba zaštitne kacige obavezna je za sve sudionike. Svi punoljetni sudionici voze na vlastitu odgovornost, a maloljetni u pratnji roditelja.

5

Ne propustite kušati  gastro eno ponudu ovog kraja

Želite li dobro pojesti i istražiti hvaljenu gastro eno ponudu ovog kraja, kliknite na ovaj link a za adekvatan smještaj ne brinite, grad Trilj vam može ponuditi dva odlična hotela i brojne kuće za odmor koje odišu čistim luksuzom, većina ih ima bazen i impresivnu okućnicu uz sjajno unutarnje uređenje uz potpuno odsustvo buke a totalno prisustvo intime i mira. Smještaj Trilj

6

Prijave su otvorene do početka biciklijade u nedjelju u 11:00 sati u uredu TZ grada Trilja (Kralja Tomislava 1A), na kontakt broj 021 832 510, e-mail info@visittrilj.com ili putem Facebook stranice Visit Trilj.

 

RASPORED:

11:00  – okupljanje u gradskom parku
– prijava sudionika te preuzimanje startnih brojeva

12 sati – START biciklijade

15 sati – predviđeni povratak na cilj (gradski park)

RUTA BICIKLIJADE: Trilj (gradski park) – Gardun – Vojnić Sinjski – Kukuzovac – staza Gospi Sinjskoj – Brnaze (Ivkovića glavica) – Meljača – drugi lateralni kanal – konjušnica (KK sv. Mihovil) – Trilj (gradski park)

 

 

 Pozivamo Vas da nam se pridružite i uživate u ugodnoj vožnji, prirodnim ljepotama i zajedničkom druženju!

Foto: Tz Splitsko – dalmatinske županije

www.dalmatia.hr

www.visitsinj.com
www.tz-trilj.hr
www.visitdugopolje.com
www.visitvrlika.com
www.tzo-klis.htnet.hr

Sponzorirani članak

Foto: arhiva turističkih zajednica grada Sinja, Trilja, Vrlike i Dugopolja

 

 

 

 

 

shares