Destinacija mjeseca

Neverending summer – specijalna ponuda Sunčani Hvar hotela za ljeto koje nikad ne prestaje!

This post is also available in: English

KRAJ LJETA – SAMO KALENDARSKI! Da na Hvaru ljeto zapravo prestaje samo kalendarski, znaju brojni putnici namjernici i zaljubljenici u ovaj otok, ali i dobri poznavatelji hotelske industrije, čelni ljudi hotela Sunčani Hvar. Upravo zato osmislili su i privlačnu ponudu za kojom će bez mnogo razmišljanja rado posegnuti svaki poznavalac hvarskih turističkih prilika – onu u babljem ljetu, prigodno je nazvavši Neverending summer!

HVAR SVI ŽELE VIDJETI, a naročito za udarnih ljetnih mjeseci, pa je posjet van ljetne žege i vreve zapravo – prava privilegija! Naime, zbog blage klime i vrlo ugodnih temperatura, u devetom se mjesecu ondje još uvijek može kupati, objekti su otvoreni ali ne i prekrcani kao u sezoni, pa kronološki natempirati svoj posjet za atipičan mjesec poput rujna nama zvuči baš kao – pun pogodak! A atraktivni objekti poput Pharosa, Amfore, Palace-a i Rive, za minimalni boravak od 3 noći u ovom periodu nude i 10 posto popusta!

MODERNI, UZBUDLJIVI I ULTRA-POPULARNI hoteli iz lanca Sunčani Hvar dokaz su da ovaj grad poznaje turizam do u dušu, što i ne čudi s obzirom da hvarski počeci ove djelatnosti sežu još u daleku 1868., kada je ondje otvoreno prvo profesionalno turističko udruženje.

Ni sa jednim hotelom iz lanca Sunčani Hvar nećete pogriješiti, ali nama se naročito svidio hotel Riva, koji se poput kakvog dragulja ugnijezdio u predivnom stoljetnom zdanju u samom srcu hvarske Rive – koja je prava žila kucavica svih mondenih zbivanja. Sjajnom dojmu doprinijele su i kreativno dotjerane sobe koje se oslanjaju na šarm najvećih zvijezda velikog platna čija nas legendarna lica promatraju sa štosnih panoa, a igra svjetla i sjene te kupaonice odijeljene staklenim stijenkama garancija su za istinsko opuštanje svih koji traže hotel s karakterom!

Sa svojim atraktivnim vanjskim bazenom i ogromnim, otmjenim predvorjem nalik na kulisu kakvog elegantnog krimića o James Bondu, pravi filmski doživljaj nudi i hotel Pharos okružen borovima i stablima maslina, koji osim atraktivnim interijerom odušeljava i aurom mjesta koje uspješno spaja otočku atmosferu sa drugim ljudima i kulturama! Kvalitetom usluge i osobitošću nipošto ne zaostaju ni Amfora te ikonički hotel Palace na elitnoj lokaciji hvarske Pjace, najstariji hvarski hotel čiji povijesni šarm – nema rok trajanja!

DODATNE PONUDE. Osim što za vrijeme hvarskog beskrajnog ljeta paket aranžmane u ovim hotelima možete dobiti po osjetno povoljnijim cijenama, svaki od njih ima i dodatne ponude za koje se možete opredijeliti sukladno svojim preferencijama. Istražite Hvar na biciklu i uživajte u blagoj otočkoj klimi te mirisima mediteranskog bilja, a biciklirati možete i u dvoje i kasnije se nagraditi čokoladnim tretmanom u Sensori spa prostorijama hotela Amfore!

Nešto romantičniji gosti Amfore rado će odabrati i tematski paket Jedrenje uz zalazak sunca, a za romantičan bijeg od frenetične svakodnevnice uputite se u hotel Adriana i uživajte u pjenušcu, parnim kupeljima i prigodno ukrašenoj sobi. Bilo da tražite pravi holivudski osjećaj, fuziju otočkog štiha i drugih kultura, mondeno utočište ili pak autentičan dašak starih vremena, hoteli Sunčani Hvar imaju ponude za svačiji ukus, a bablje ljeto, i cjenovno i kronološki, idealno je vrijeme da za njima posegnete!

Jodie&Tommy-475

 

 

 

This post is also available in: English