Lifestyle

Nova filmska senzacija na Pagu: Richard Madden iz popularne serije ‘Igra prijestolja’ u ulozi DJ-a

NOVALJA NAS UVIJEK IZNENADI

Čini se da je kamenitu otoku Pagu, čiji krš na istočnoj strani nalikuje površini Mjeseca, teško odoljeti.

Image result for zrče
Papaya club

Čak i strogi britanski Independent stavio ga je na visoko sedmo mjesto na popisu od 19 najnevjerojatnijih destinacija! A kada je riječ o samoj Novalji, svjetskoj party perjanici, nismo ni sanjali da će ona tek otkriti neka posve nova i jednako atraktivna lica prepoznatljiva na globalnoj razini.

Što je zajedničko modnom magu Vogue-u, Red Bull-u, modnoj kolekciji dizajnerice – manekenke Helene Šopar, horor serijalu The Terror majstora žanra Ridleya Scotta, automobilskim gigantima Mercedesu, Hondi, BMW-a i Porscheu? Svi su oni za svoju scenografiju odabrali predivan ambijent Novalje i otoka Paga!

I Novalju učinili najpromoviranijom domaćom destinacijom za filmska, modna i automobilska snimanja! Međutim, sudeći po najavama, novaljska priča – tek počinje!

Nova filmska senzacija na Pagu

Naša domaća Ibiza, koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, u novom filmskom hitu glumi pravu Ibizu. Film ‘DJ Ibiza’ snima se na Zrću. Robb Stark, odnosno  glumac Richard Madden iz popularne serije ‘Igra prijestolja’  tumači glavnu ulogu. Maddena u filmu ‘love’ tri mlade prijateljice, čije će uloge tumačiti Gillian Jacobs (34), Phoebe Robinson (32) i Vanessa Bayer (35).

Radnja filma prati poslovnu ženu, čiju ulogu tumači Gillian Jacobs , koja s prijateljicama putuje u Španjolsku i tamo se zaljubljuje u poznatog DJ-a. Režiju ‘DJ Ibize’ potpisuje Alex Richanbach, koji je režirao uspješnu komediju ‘We Are Young’. Scenarij za film pisala je glumica i scenaristica Lauryn Kahn.

VisitNovalja