Aktivni odmor

Osjećajte se poput zvijezde iz holivudskih filmova, krenite s Ronom u nezaboravnu morsku avanturu!

UZ ČAŠU ŠAMPANJCA I POGLED O MILIJUN DOLARA…

No automatic alt text available.

POHVALE SPLITU ZA JOŠ JEDAN SJAJAN TURISTIČKI PROIZVOD

NEMA ONOG TKO JE PROŠAO SPLITSKOM RIVOM a da mu jedna dostojanstvena dama odličnog držanja nije ukrala pokoji pogled!

Ona strpljivo čeka uz morsku obalu, na putnike namjernike, stare i nove morske vukove, i sve one kojima je morska pučina draža od kopna, kako bi raširila svoja jedra i povela ih u nezaboravnu plovidbenu avanturu!

rona

DJELIĆ MOZAIKA JEDNOG USPJEHA. Riječ je, naime, o leutu Rona, uspješnom projektu tvrke Homo ludens iz Starog Grada na Hvaru, koji je pravi primjer kako treba izgledati kvalitetan turistički proizvod! Iako nije riječ o masivnom projektu, njegova uspješnost sjajno rezonira sa vrtoglavim turističkim uspjehom Splita kao destinacije, te pokazuje da autentičnost i originalnost uvijek prolaze!

VISOKO PERSONALIZIRAN PRISTUP. Iako je sjajno održavan drveni leut izvrstan mamac za poglede, ovdje gosta osvaja i mnogo više od tek vizualne komponente. Naime, svi koji su poželjeli okušati se u ulozi pravog noštroma ili pak punopravnog člana posade koji brine o stanju jedara, pamtit će morsku avanturu na leutu po visoko personaliziranom pristupu Ronina osoblja, koji je i inače imperativ kvalitetne turističke ponude! Odlučite li se na ovu višednevnu morsku pustolovinu, odmah po dolasku na brod dobivate svoje mjesto u posadi, a želite li samo uživati kao vlasnici privatne jahte na jedan dan, uzimate mjesto na ležaljkama. Cijeli se izlet odvija pod budnim okom pouzdanih skipera, koji su svi domaći jedriličari i odlični poznavatelji cijelog splitskog akvatorija, a za dašak luksuza, nakon isplovljavanja i uvodne priče o sigurnosti na brodu te detaljnog opisa dijelova Splita i Marjana promatranih sa morske strane, slijedi ugodno druženje i međusobno upoznavanje uz otvaranje šampanjca!

Image may contain: sky, outdoor and water

NE MANJKA NI ZABAVE. Ovaj privlačan scenarij, ukoliko se plovi na otoke, negdje oko legendarnog otočića Mrduje za koji se otimaju Šoltani i Bračani, nastavlja se kupanjem uz opremu za ronjenje, a potom slijedi kratki tečaj jedrenja i preuzimanje zaduženja na jedrima po želji. Cilj putovanja obično su Pakleni otoci ili neka skrivena uvala, gdje se putnici uz vino pogoste laganim i ukusnim obrokom poput sireva i salate od tunjevine, a dok njegovi gosti nakon večernjeg plivanja najčešće posjete neki od otočkih klubova u potrazi za sjajnom zabavom u karakterističnom mediteranskom ambijentu, brod se priprema za noć. Pored ovakvih višednevnih morskih avantura, u ponudi su i dnevni izleti, idealni za one koji uz čašu dobrog domaćeg vina sa zanimanjem žele saslušati pokoju štoriju o mjestima pored kojih se prolazi.

Image may contain: ocean, sky, outdoor, water and nature

SASTOJCI KOJI ČINE KVALITETAN TURISTIČKI PROIZVOD. Za koju god vrstu izleta na Roni se odlučite, bit će Vam jasno jedno – riječ je o sjajnom turističkom proizvodu! Njegov je glavni sastojak strogo individualan pristup, koji omogućuje gostu da u skladu s vlastitim preferencijama kreira svoju plovidbenu avanturu. Dodamo li tome pouzdano i dobro upućeno osoblje, te brod koji kao da se išetao iz kakvog holivudskog filma čija se radnja odvija na morskoj pučini (poput onog sa Billyem Zane-om i Nicole Kidman!), imamo sve sastojke za – morski izlet za pamćenje!

No automatic alt text available.

visitsplit.com

Facebook stranica

 

logotipi hr
Foto: Facebook arhiva TZG Splita

shares