• hr

Best of the Year – Hrvatski brend namještaja – ERA ušla u najviše svjetske dizajnerske krugove

ERA je sa svojim nedavno lansiranim proizvodima već ušla su u visoko društvo svjetskog dizajna

 

Best of the Year je glavni projekt dizajnerske industrije kojim se odaje priznanje najznačajnijim radovima i dizajnerima, arhitektima i proizvođačima iz cijelog svijeta. Ove godine slavi 12-godišnjicu i slovi kao najcjenjeniji program nagrada u dizajnerskom sektoru. Best of the Year kroz nominirane i nagrađivane proizvode pokazuje što se događa u industriji i postavlja još veće izazove za buduće projekte.

Gallery Image

Nije baš čest slučaj da se neka hrvatska tvrtka nađe na tom prestižnom natjecanju i dobije čast da se nominira za Best of the Year jer svi proizvodi prolaze rigoroznu kontrolu. Postoje oni koji se sami prijavljuju, a postoje i oni koji su pozvani od strane Organizatora.

Upravo se to dogodilo ERI – u kategoriji Green innovation šest je nominiranih proizvoda, među njima i ERA & Karim Rashid Collection: sofa Krate, stol 7Colors i stol Kollide koje je stručni žiri direktno uvrstio u Natjecanje.

Gallery Image

Best of the Year organizacija prepoznala je vrijednost proizvoda i stavila ih pod povećalo svjetske javnosti. Hrvatska može biti ponosna što su se čak tri  proizvoda našla u ovom visokom društvu planetarno popularnih dizajnera i proizvođača.

Glasanje  je otvoreno do 16. listopada 2017. i sve koji žele dati podršku projektu Design for Everyone pozivamo da pridonesu boljem plasmanu navedenih proizvoda i glasuju.

Glasujte na LINKU

shares