Aktualno

DESTINACIJA ZAGORJE – BAJKA NA DLANU U VRHU HRVATSKOG TURIZMA

U sklopu tradicionalne turističke manifestacije Dani hrvatskog turizma, koje su održane u Malom Lošinju dodijeljene su nagrade Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore u kategorijama za destinaciju godine, atrakciju godine kao i nagrade poslovnom sektoru “Turistički cvijet-kvaliteta za Hrvatsku”.

2 Branka Mašićfoto: Branka Mašić
Među nagrađenima, pri samom vrhu su i predstavnici Krapinsko-zagorske županije.
U kategoriji DESTINACIJA GODINE- podkategorija NAJUSPJEŠNIJA DESTINACIJA KONTINENTALNE HRVATSKE, destinacija „Zagorje – bajka na dlanu“ zauzela je drugo mjesto, dok je u podkategoriji NAJUSPJEŠNIJA DESTINACIJA RURALNOG TURIZMA, Turistička zajednica područja Kumrovec, Desinić, Zagorska Sela „Po plavem trnaci“ također zauzela drugo mjesto. Aquae Vivae iz Krapinskih Toplica osvojile su drugo mjesto u kategoriji ODRŽIVI TURIZAM, kao i Terme Tuhelj iz Tuheljskih Toplica u kategoriji WELLNESS HOTELI,


foto: terme Tuhelj

dok je treće mjesto u istoj kategoriji osvojila Villa Magdalena iz Krapinskih Toplica. Uz turističke djelatnike Krapinsko zagorske županije, dodjeli priznanja nazočio je i župan Krapinsko – zagorske županije Željko Kolar.
Organizatori skupa su Ministarstvo turizma, Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora koji ovu manifestaciju zajedno organiziraju već desetu godinu za redom.

facebook.com/bajka.na.dlanu

www.visitzagorje.hr

Čestitke Zagorju a poželite li saznati koji vas zagorski aduti iščekuju kada je riječ o zabavi, aktivnom turizmu, odličnoj gastro ponudi   ili vrhunskom wellnesu, pročitajte neke od naših brojnih tema posvećenih Bajci na dlanu.