• hr

Umirovljenici, ne propustite! Život punim plućima u Specijalnoj bolnici Kalos!

Umirovljenici, posegnite za svojom dozom zdravlja u Specijalnoj bolnici Kalos!

Već smo Vam u više navrata predstavljali Specijalnu bolnicu „Kalos“, koja desetljećima spaja blagodati prirode sa najsuvremenijom liječničkom opremom i iznimno profesionalnim pristupom, kako bi u liječenju i rehabilitaciji svojih pacijenata postigla vrhunske rezultate.

No, jeste li znali da ova ustanova posebnu pozornost poklanja umirovljenicima?

Naime, svi oni koji svoje zlatno doba žele živjeti punim plućima, u „Kalosu“ mogu posegnuti za jedinstvenom kombinacijom zdravstvenih usluga i atraktivnih sadržaja!

Related image

Pacijenti mogu birati između sedmodnevnih, desetodnevnih i četrnaestodnevnih paket-aranžmana, koji uz specijalističke preglede i terapije uključuju i sjajno osmišljene tematske ture i izlete. Ostanite uz naše retke i otkrijte zašto je specijalna bolnica „Kalos“ prava oaza mira, razonode i zdravlja!

NA POLA PUTA IZMEĐU LIJEČNIČKOG PREGLEDA – I ATRAKTIVNOG IZLETA! Već sama lokacija –idilična Vela Luka – vizualno stimulira svog posjetitelja, a i sam zdravstveni pregled je mnogo ugodniji ako uključuje razgledavanje, druženje i – probrane doživljaje za nepca!

Bez obzira na to za koji se od gorespomenutih paketa opredijelite, očekuju Vas ukusno uređena, dobro opremljena i komforna soba, 3 različita menija na izbor (uz mogućnost dijetalne prehrane), najmanje 2 specijalistička pregleda, te terapije koje određuje isključivo liječnik – specijalist.

Vela spila 1

Dinamika terapija mijenja se u ovisnosti o prilaganju uputnice – riječ je ili o dvije dnevno, ili o potrebnom broju uz ambulantnu uputnicu i uputnicu za specijalistički pregled. U cijenu su uključene i razne druge pogodnosti, poput svakodnevnog korištenja bazena s toplom morskom vodom i gala večere s glazbom uživo (ako je grupa veća od 35 osoba), a bolnica pacijentima izlazi u susret i primajući čekove građana, omogućujući plaćanje na rate, te organizirajući prijevoz iz trajektnog pristaništa do liječilišta.

NO, SVE JE OVO TEK DIO DOŽIVLJAJA koji Vas očekuju odlučite li upravo u „Kalosu“ posegnuti za svojom dozom zdravlja.

Prema dogovoru, moguće je organizirati niz atraktivnih aktivnosti za ljubitelje kulturne baštine, koje će Vas u tili čas iz pacijenta pretvoriti u – znatiželjnog posjetitelja!

Nama sjajno zvuči izlet na Korčulu uz pratnju stručnog vodiča, koji uključuje posjet Gradskom muzeju, Opatskoj riznici, Crkvi Sv. Marka te razgledavanje starog dijela grada, a ništa manje interesantno ne djeluje ni posjet Arheološkom muzeju i međunarodnoj poklon zbirci umjetnina, grafika i crteža u Veloj Luci! Ljubitelji razgledavanja uživat će i u intrigantnom arheološkom nalazištu Vela Spila, kao i u razgledu Svetišta Blažene Marije propetog Isusa Petković te privatne Etno zbirke Barilo u Blatu. U ljetnom terminu moguć je i obilazak čarobnih, emblematičnih otočića Ošjak i Proizd (Ošjak je poznat kao otok ljubavi, dok je Proizd proslavila divna plaža Bili boci sa bijelim stijenama koje uranjaju u tirkizno more!) te velolučkih uvala, a svi će gosti bez iznimke uživati u berbi maslina uz ručak u prirodi. posjetu uljari, Dalmatinskom poslijepodnevu ili pak cjelodnevnom izletu u prekrasni Dubrovnik!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PRISTUP PACIJENTU KOJI UKLJUČUJE I PREGRŠT SADRŽAJA ZA RAZONODU I OPUŠTANJE istinski nas je oduševio, jer smatramo da vedar duh, kreativni i interesantni sadržaji, kao i ugodna druženja, itekako doprinose boljem osjećanju, tako da je širenje ponude zdravstvenih usluga i na sadržaje s turističkim predznakom, sjajan potez Bolnice, koja od samog svog osnutka blago prirode uspješno spaja i oplemenjuje ljudskim faktorom. Stoga, sva je prilika da ćete iz Vele Luke, osim uloga u vaše zdravlje, ponijeti i – lijepe uspomene!

kontrast-17_1

Sve informacije i rezervacije možete obaviti putem telefona: 020/813 017 ili mobitela 091/211 75 64 od 7,00 do 15,00 h svakim radnim danom.

KALOS, VELA LUKA
SPECIJALNA BOLNICA ZA MEDICINSKU REHABILITACIJU
Obala 3, br. 3, 20270 Vela Luka
tel: +385(0)20 813 017, fax: +385(0)20 812 002
www.kalos.hr

shares