• hr

Snažne avionske veze u Europi – zašto putovati preko Pariza?

Air France na relaciji Zagreb – Paris povezuje hrvatske putnike sa preko 25 000  raznih odredišta.
Ključni pokazatelji pariškog aerodroma: 40 milijuna putnika godišnje, 100 000 transfernih letova i 1000 letova dnevno.

Sva   interkontinentalna putovanja iz Hrvatske odvijaju se preko HUB-ova tj. čvorišta.
Za Air France to je aerodrom Charles de Gaulle u Parizu, a za KLM  aerodrom Schiphol u Amsterdamu.  Oni čine glavna sjecišta za transfere putnika  prema 320 odredišta u svijetu. Pariški aerodrom Charles de Gaulle i Air France imaju preko 1 000 letova dnevno, 100.000 transfernih putnika, obrade preko 100 000 komada prtljage godišnje, a kroz aerodrom prođe preko 40 milijuna putnika godišnje što  govori dovoljno o veličini, efikasnosti i organizaciji  ovog aerodroma.

Posebnost aerodroma Charles de Gaulle u Parizu je i snažan i efikasan HUB, pokrenut 1996. a od tada se mnogo puta prilagođavao samim putnicima kako bi bio što efikasniji i što udobniji. U 2017. godini uvedeno je  7  centara za povezivanje letova i skraćenje transfera putnicima za druge letove. Na aerodromu slijeće velik broj zrakoplova gdje putnici putuju na daljnja odredišta tako daje Charles De Gaulle u 2017. implementirao 7 „connecting banks“ – centara koji povezuju putnike sa drugim letovima. Sve to je rezultiralo većom protočnošću putnika, kraćim transfernim vremenom i boljom distribucijom aktivnosti tijekom dana.

Uz sve to Air France je povezan i sa francuskim željeznicama TGV (Thalys to Brussels), nacionalnom ekspresnom željeznicom, te nudi prijevoz do Angersa, Le Mansa, Strasbourga, Lille Europe, Lyon-Part-Dieu, Nantesa, Poitiersa i Tours-Saint-Pierre-des-Corpsa.
Air France HUB na aerodromu  Paris-Charles de Gaulle i  KLM-ov  HUB at Amsterdamu zajedno nude preko 320 destinacija u  114 zemalja.

Podrška putnicima, identična u oba HUB-a nudi izvrsnu uslugu i kvalitetu. Od brige oko djece koja putuju sama do odredišta do podrške invalidnim osobama te  6 timova koji omogućuju konverzaciju na  mandarinskom, hindu, korejskom, japanskom, kantonskom, španjolskom, portugalskom i arapskom jeziku.

Više informacija o polascima iz Zagreba za neku od 320 destinacija u svijetu možete pronaći na  www.airfrance.hr  kao i sve promotivne ponude.

Air France – KLM je svjetski lider u internacionalnom transportu s polascima iz Europe. U suradnji sa svojim partnerima, Transavia i HOP! u 2016.g. svojim su putnicima ponudili 320 destinacija u 114 zemalja svijeta. Sa flotom od 534 zrakoplova i 93,4 milijuna putnika prevezenih u 2016.g. Air France-KLM  iz zračne luke Schipol u Amsterdamu i Charles de Gaulle u Parizu broje 2200 letova dnevno.

Flying Blue frequent flyer program vjernosti je lider u Europi sa 27 milijuna korisnika.

Sa svojim partnerima Delta Airlines i Alitalia, Air France – KLM čini najveću mrežu letova za Sjevernu Ameriku sa čak 270 letova dnevno.

Air France – KLm je također član Skyteam grupacije koju čini 20 avio kompanija nudeći pristup globalnoj mrežo letova sa više od 16270 letova dnevnona 1057 destinacija u 179 zemalja svijeta.

Rezervirajte svoje letove na www.klm.hr  i www.airfrance.hr

Izvor: Air France

 

shares