Aktualno

Možda je baš početak godine najbolje vrijeme za posjet očaravajućoj Indiji?

Putujete li privatno ili poslovno nemojte zaobići Indiju – Air France, KLM i Jet Airways nude još bolje veze i povoljnije cijene karata

Air France-KLM i Jet Airways potpisali su ugovor o proširenju zajedničke ponude i ostvarenje još bolje povezanosti sa Indijom.

Indijska kompanija je po prvi puta započela suradnju s Air France i KLM-om još 2014., da bi krajem studenoga 2017. zajedno proširili svoju ponudu na gradove Mumbai/Bombay, Delhi, Bangalore and Chennai.

Jean-Marc Janaillac, predsjednik Uprave France-KLM izjavio je: “Povezivanje Indije i Europe nam je postalo izuzetno važno i na to se želimo dugoročno fokusirati. S više od 1,200,000 putnika koji putuju na relacijama između Indije i Europe, od kojih polovica nastavlja u Sjevernu Ameriku, mi želimo stvoriti personalizirane ponude koje odgovaraju potrebama današnjih putnika, uslugom, cijenom i kvalitetom.“.

Naresh Goyal, predsjednik Uprave Jet Airwaysa, izjavio je da nakon 25 godina Jet Airwaysa i 70 godina prisutnosti Air Francea u Indiji ovaj ugovor predstavlja iskorak u smjeru pružanja još kvalitetnije usluge putnicima te veći izbor destinacija.

Jet Airways, Air France i KLM nude letove u 44 grada u Indiji te 106 destinacija po Europi.

 

 

 

 

Ponuda iz Zagreba:

• Stimulirajte svoja osjetila čarima Bollywooda i provedite nezaboravno putovanje u Mumbai/Bombayu. Cijena povratne karte s uključenim pristojbama od 3.955,00 kn.

• Želite li vidjeti čuveni Taj Mahal i Lotosov hram te uživati u gradu koji nikada ne spava – posjetite New Delhi po cijeni povratne karte s uključenim pristojbama od 4.163,00 kn.

• Ili želite vidjeti kako izgleda Sicilijanska dolina Indije- Bangalore, cijena povratne karte s uključenim pristojbama iznosi 4.080, kn.

Letovi Air Francea iz Zagreba za Indiju idu preko pariškog aerodroma Charles de Gaulle, a KLM-ovi preko Amsterdama (Schiphol).
https://www.klm.com/destinations/hr/en/asia/india

Air France, KLM i Jet Airways letovi na relacijama Europa and Indija

2017/18 zimska sezona

Air France, KLM and Jet Airways imaju 64 tjedna leta na relaciji Paris-Charles de Gaulle i Amsterdam-Schiphol hubovi i 4 destinacije u Indiji – Delhi, Mumbai, Bangalore and Chennai.
S pariškog aerodroma Charles de Gaulle, Air France i Jet Airways nude 33 leta za Bangalore, Delhi, Mumbai i Chennai, a Jet Airways and KLM lete 31 puta tjedno iz Amsterdama(Schiphol) u Delhi, Mumbai and Bangalore.

__________________________________________________________________________
Air France – KLM je svjetski lider u internacionalnom transportu s polascima iz Europe. U suradnji sa svojim partnerima, Transavia i HOP! u 2016.g. svojim su putnicima ponudili 320 destinacija u 114 zemalja svijeta. Sa flotom od 534 zrakoplova i 93,4 milijuna putnika prevezenih u 2016.g. Air France-KLM iz zračne luke Schipol u Amsterdamu i Charles de Gaulle u Parizu broje 2200 letova dnevno.
Flying Blue frequent flyer program vjernosti je lider u Europi sa 27 milijuna korisnika.
Sa svojim partnerima Delta Airlines i Alitalia, Air France – KLM čini najveću mrežu letova za Sjevernu Ameriku sa čak 270 letova dnevno.
Air France – KLm je također član Skyteam grupacije koju čini 20 avio kompanija nudeći pristup globalnoj mrežo letova sa više od 16270 letova dnevno na 1057 destinacija u 179 zemalja svijeta.

Rezervirajte svoje letove na www.klm.hr i www.airfrance.hr

O Jet Airways
Jet Airways je indijska internacionalna kompanija koja leti na 64 destinacije uključujući Indiju i destinacije od jugoistočne Azije, južne Azije, Srednjeg Istoka, Europe i Sjevnerne Amerike. Kompanija raspolaže sa 115 zrakoplova (Boeing 777-300 ERs, Airbus A330-200/300, Next Generation Boeing 737s and ATR 72-500/600s.)

Kontakt za medije:
Ivana Radić PR stručnjak
Mob: + 385 91 923 77 01
e-mail: ivana@presentcommunication.com