Aktivni odmor

Otkrijte šarm Okruga u proljeće!

This post is also available in: English

KAD NEKO MJESTO IMA ČAK 2670 SUNČANIH SATI GODIŠNJE i prosječnu temperaturu od 16,3°C, onda se ondje uistinu može boraviti tijekom cijele godine – a i baviti sportom! Okrug koji već godinama, u skladu sa semantikom vlastita imena, nudi cjelovito i zaokruženo iskustvo odmora po oprobanom receptu sunce i more, sada se sve više koncentrira na predsezonu, a da itekako ima što za ponuditi, saznat ćete ostanete li uz naše retke!

KVALITETAN (I LUKSUZAN!) SMJEŠTAJ PRIJE SVEGA. Jedan od segmenata koji su ljubazni okruški domaćini definitivno usavršili, svakako je vrhunski smještaj koji zadovoljava najviše standarde, a sve učestalijom pojavom otmjenih vila s bazenima i pomno dotjeranih designer apartmana, dobio je i osjetnu notu luksuza!

No, važan dio sjajnog iskustva boravka u Okrugu je i visoko personalizirana usluga – dovoljan je jedan klik na bilo koji inozemni portal sa kritikama da shvatite da ovi ljudi poznaju turizam do u dušu, a nije im teško brinuti se za svoje goste od samog trenutka slijetanja u obližnju zračnu luku! Po svoj prilici, osim sjajnih domaćina uvijek spremnih da priskoče u pomoć, daju dobru preporuku ili informaciju koju trebate, steći ćete i – nove prijatelje!

UŽITAK  RAZGLEDAVANJA – POD VODOM. Iako će blizinu prekrasnog Trogira naročito cijeniti gosti ljubitelji kulturne baštine, pravi se užitak razgledavanja krije – pod vodom! Trogirski akvatorij poznat je po najmanje 30 sjajnih pozicija za ronjenje, za koje znalci kažu da su među ponajboljima u srednjoj Dalmaciji, a nagovještaj podvodnog bogatstva koje vas ondje očekuje dobit ćete već pregledom fotogalerije ronilačkog centra. Bilo da želite pohađati tečaj, upustiti se u neki zahtjevniji zaron, ili samo potražiti prekrasnu, iznimno rijetku crvenu gorgoniju koja zajedno s ostalim morskim raslinjem prekriva raznobojne trogirske zidove – one podvodne! – stručnom osoblju ovog centra obratite se s povjerenjem!

BICIKLIRANJE U OKRUGU JE SJAJNA IDEJA, a to su evidentno smatrali i organizatori sada već renomirane utrke „Tour of Croatia“ koja prolazi ovim mjestom! Blaga klima tijekom cijele godine dozvoljava pješačenje i bicikliranje u toku cijele godine.

Foto: TZO Okrug

www.visitokrug.com

This post is also available in: English