Aktualno

KLM uvodi filmove s audio zapisom za slijepe i slabovidne osobe

KLM UVODI FILMOVE S AUDIO OPISOM ZA SLIJEPE I SLABOVIDNE PUTNIKE

Početkom siječnja  KLM je u svojim zrakoplovima ponudio novu uslugu za slabovidne i slijepe putnike. Riječ je o  filmovima s audio opisom putem inflight sustava zabave na interkontinentalnim letovima. Osim što se trudi olakšati i uljepšati putovanje svojim putnicima, KLM stalno nudi nove usluge kako bi se svi putnici na letovima osjećali ugodno i kako bi se za svakoga pronašlo nešto. To odražava ambiciju KLM-a da ponudi putnicima nezaboravna iskustva tijekom putovanja.

NAJNOVIJI FILMOVI NA AUDIO ZAPISU

Nova usluga će osigurati da i slijepi i slabovidni putnici mogu uživati u filmovima tijekom leta. Prvi ponuđeni filmovi s audio opisom su: Home Again, Kingsman, Zlatni krug i Lego Ninjago Movie. Više filmova bit će dodano u nadolazećim mjesecima.

Audio opis je sredstvo za izradu filmova i televizijskih programa dostupnih slijepim i slabovidnim osobama. Pripovjedač opisuje sve vizualne elemente tijekom pauze u dijalogu te likove, izraze lica, njihov položaj i razvoj događaja.

Usluga će biti dostupna na svim KLM Boeing 777 i Boeing 787 zrakoplovima.

Izvor slika: KLM

Air France – KLM je svjetski lider u internacionalnom transportu s polascima iz Europe. U suradnji sa svojim partnerima, Transavia i HOP! u 2016.g. svojim su putnicima ponudili 320 destinacija u 114 zemalja svijeta. S flotom od 534 zrakoplova i 93,4 milijuna putnika prevezenih u 2016.g. Air France-KLM  iz zračne luke Schiphol u Amsterdamu i Charles de Gaulle u Parizu broje 2200 letova dnevno.

Flying Blue frequent flyer program vjernosti je lider u Europi sa 27 milijuna korisnika.

Sa svojim partnerima Delta Airlines i Alitalia, Air France – KLM čini najveću mrežu letova za Sjevernu Ameriku s čak 270 letova dnevno.

Air France – KLM je također član Skyteam grupacije koju čini 20 aviokompanija nudeći pristup globalnoj mrežo letova s više od 16270 letova dnevno na 1057 destinacija u 179 zemalja.

Rezervirajte svoje letove na www.klm.hr  i www.airfrance.hr

 

Kontakt za medije: ivana@presentcommunication.com