Aktualno

Air France uspostavlja nove letove za Dubrovnik u ljetnoj sezoni 2018.

Air France uspostavlja nove letove za Dubrovnik u ljetnoj sezoni 2018.

Nakon uspostave ljetnih linija KLM-ovih zrakoplova za Split, i Air France se uključio u otvaranje novih ljetnih zrakoplovnih ruta.  Za 2018. godinu su pripremili letove s aerodroma Charles de Gaulle za Bari u Italiji, Cagliari na Siciliji, Ibizi u Španjolskoj i Perpignan u Francuskoj. No, nama najvažnija je svakako odluka ove aviokompanije kojom su uspostavili nove letove u ljetnoj sezoni i za Dubrovnik – biser Jadrana, grad jedinstvene kulturne i političke povijesti, dio UNESCO-ovog popisa svjetske baštine od 1979. godine.

Dubrovnik je osim po svojoj ljepoti prepoznat i po mnogim filmovima koji se snimali i koji će se tek snimati u ovom jedinstvenom ambijentu. Osim čistog i bisernog mora, mirisa mediteranskog bilja, možete uživati i u jedinstvenom pogledu sa dubrovačkih zidina, mnoštvu događanja i kulturnih manifestacija koje će zadovoljiti i najizbirljivije turiste. Nađete li se u ovom gradu svakako nemojte propustiti kušati neke od domaćih specijaliteta od vrhunske ribe, kamenica, specijaliteta ispod peke ili pak dubrovačke rozate ili arancina.

Uspostavom sezonskih letova Air Francea, i za domaće turiste i putnike se otvara mogućnost putovanja zrakoplovima Air Francea prema Parizu, a zatim i prema drugim svjetskim odredištima.

Air Franceovi zrakoplovi će letjeti U Dubrovnik od 19. srpnja do 1. rujna 2018. i to 2 puta tjedno sa zrakoplovima tipa  Airbus A319.

Više informacija na. www.klm.hr

 

NOVE LJETNE DESTINACIJE AIR FRANCEA IZVAN HRVATSKE

Za Bari, glavni grad regije Apulija u Italiji , Air France  nudi 5 tjednih letova zrakoplovima Airbus A320 i Airbus A319 od 18.7.2018.-2.11.2018.  U starom središtu grada možete uživati ili pješice ili biciklom, a grad svoje posjetioce oduševljava poviješću, srednjovjekovnim zidinama i romantičnim šetnjama.

 

 

Cagliari, glavni i najveći grad otoka Sardinije, talijanske autonomne regije  nudi dnevne letove zrakoplovima Embraer 190  od 16.7. do 2.11.2018.  Cagliari je specifičan po tome što se prostire na nekoliko okolnih brda, a središte grada je smješteno na najvišem brdu. Okružen je bogatom florom i faunom što ga čini interesantnim turistima.

 

 

Ibiza u Španjolskoj, poznata po ludim noćnim provodima, ali i bogatoj ponudi kulturnih i zabavnih sadržaja,  dostupna je 3 puta tjedno zrakoplovima Airbus A319 od 18.7.-2.11.2018. Uživajte na pješčanim plažama i aktivnom odmoru. Ibiza je također uvrštena u popis UNESCO-ove baštine.

 

 

Ako ste se zaželjeli alternativne destinacije za Mediteran onda je  Perpignan u Francuskoj vaša destinacija. U ovaj grad smješten između mediteranskog mora i planine  Corbières  možete doći jednim od 5 tjednih letova  HOP!-a, zrakoplovom Embraer 190 u razdoblju od 16.7.2018. – 2.11.2018. Možda niste znali, ali ovo je bivši glavni grad Kraljevine Mallorca, a utjecaj španjolske kulture se i danas može vidjeti na građevinama iz tog razdoblja.

 

Osim ovih 5 novih destinacija Air France je ponudio i druge sezonske destinacije od kojih je nama zasigurno najzanimljiviji let Zagreb- Pariz – Beirut.

fOTO: Air France – KLM

ZADOVOLJSTVO PUTNIKA NA PRVOM MJESTU

Air France je ukupno uspostavio 16 kraćih i srednje dugačkih letova u sezoni 2018. S obzirom da su letovi Air France i KLM tijekom godine u punim kapacitetima preusmjeravanje letova tijekom ljetne sezone omogućeno je smanjenjem poslovnih letova tijekom srpnja i kolovoza.

Glavni cilj ove kompanije je zadovoljstvo njenih putnika.