Aktualno

OŽUJAK – MJESEC ŽENA U TERMAMA TUHELJ

Zaboravite na zimu i probudite proljeće u sebi neodoljivim ritualima i opuštajućim tretmanima… Sami ili u društvu prijateljica, osjećaj je savršen!

Ne propustite cjelodnevno kupanje na Vodenom planetu, opuštanje u Svijetu sauna koje nudi gratis čokoladni program ili onaj termalnim blatom, birajte između pedikure i manikure ili maske za njegu lica, a nakon savršenog dana probudite gurmana u sebi u kraljevskom ambijentu Dvorca Mihanović. Tako izgleda wellness dan u Termama Tuhelj, u ožujku, mjesecu koji je u ovoj oazi u srcu Zagorja, tradicionalno posvećen ženama.

Vrijeme je to da se posvetite sebi, napravite odmak od pretrpane svakodnevice i učinite nešto za zdravlje. Rezervirajte barem jedan dan za druženje s prijateljicama. Ladies day utorkom od 18 do 22 sata ispunit će vaša očekivanja i napuniti vas pozitivnom energijom.

Aroma programi Svijeta sauna opustit će napetost u mišićima, oslobodit će vas toksina i pomladiti kožu. Iskoristite stručno savjetovanje i priuštite si dijagnozu kože lica majstorice kozmetike, a svakog novog utorka uživat ćete u posebnim iznenađenjima – programu grožđem, čokoladom ili revitalizirajućim shakeovima.

Jednom je netko rekao da se život ne mjeri brojem udisaja koje udahnemo, već trenucima koji nam oduzimaju dah. Razmazite se, i proslavite ženstvenost u Mjesecu žena u Termama Tuhelj.

Izvor i fotografije: Lollipop