Aktualno

Osvojen Mega Jackpot u iznosu od 200.000,00 kuna u Osijeku

Uručen Jackpot sretnom dobitniku

U prostoriji Moneo Automat kluba Osijek,  uručen je sretnom dobitniku Mega Jackpot ček u iznosu od 201.937,69 kuna. Svaki Moneo Automat klub ima tri lokalna jackpota (Gold, Silver i Daily) i glavni Mega Jackpot koji povezuje sve automate od ukupno deset automat klubova. Od 2013. godine samo u Mega Jackpotu podijeljeno je oko 2.000.000,00 kuna.

Moneo d.o.o. je hrvatska tvrtka koja diljem Hrvatske, od Dubrovnika do Osijeka posjeduje deset automat kluba i zapošljava više od 90 ljudi. Pored osnovne djelatnosti, priređivanjem igara na sreću, bavi se i pružanjem ugostiteljskih usluga. Profesionalnim i inovativnim pristupom izgrađena je tvrtka visokog standarda i ugleda, koja je usmjerena prema daljnjem razvoju poslovanja i novitetima na tržištu.

˝Imajući jasnu strategiju Moneo d.o.o. je danas jedna od vodećih regionalnih tvrtki u poslovanju igara na sreću. Ovo je šesti isplaćen Mega Jackpot od 2013. godine i veliko nam je zadovoljstvo biti za naše goste mjesto ugodne atmosfere, vrhunske zabave i omogućiti im potpuni užitak u igri i brzu isplatu. Ovim putem još jednom želimo čestitati sretnom dobitniku i zahvaliti svima koji su nam se pridružili na zabavi uz tamburaše i catering povodom uručenja Jackpot čeka. Željno iščekujemo sljedeće sretne dobitnike na našim Jackpotovima˝ – izjavio je direktor Moneo d.o.o., Silvio Đula.

facebook.com/moneoautomatklub

www.moneo/novosti/

Naslovna fotografija: Zdenko Pušić, Glas Slavonije

Ostale fotografije: Moneo PR

 

promo