Gastro

SKMER-ova škola kuhanja “Split Cooking Class” oduševila turiste!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

U splitskoj Kuharskoj akademiji sve su traženiji tečajevi kuhanja vođeni na engleskom jeziku pod vodstvom profesionalnih kuhara SKMER-a. Sve više turista ali i domaćih ljudi žele naučiti kuhati na dalmatinski način.

Ako vam se sviđa družiti se s ljudima koji vole kuhati i želite poboljšati svoje kulinarske vještine u isto vrijeme … onda ne tražite dalje! Dođite u splitsku Kuharsku akademiju na edukaciju Split Cooking Class gdje će vas dočekati vrijedni kuhari iz udruge Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija.

Oni će vas povesti na gastro putovanje i pokazati kako nastaju ukusne delicije. Prvo ćete proći  kroz gužvu živopisne splitske tržnice i ribarnice na kojima ćete odabrati najsvježije namirnice – voće, povrće i plemenite vrste riba te plodova mora. Nakon toga, otići ćete u Kuharsku akademiju gdje će vam vrsni kuhari pokazati kako se to kuha na dalmatinski način.

Tečaj je ograničen na 12 osoba po skupini, stoga ne oklijevajte nego se što prije prijavite. Split Cooking Class uključuje već spomenuti posjet lokalnoj tržnici, popularno nazvanoj splitski pazar, zatim posjet ribarnici, tečaj kuhanja vođen na engleskom jeziku pod vodstvom profesionalnog kuhara te troškove namirnica i vina koja prate jela. Tečaj se održava svakoga dana od 9 do 14 sati, a cijena jednodnevnog tečaja iznosi 100 eura.

Ako vas smeta gužva splitskog pazara, posjet tržnici nije obavezan, pa možete doći samo na tečaj kuhanja. Ne brinite ako ste gost u Splitu! I vi možete pohađati Split Cooking Class, a vrijedni organizatori doći će pred vas u hotel u kojem ste smješteni.

Stoga, ne dvojite ni trena, nego krenite u gastro avanturu i naučite kako se to kuha na dalmatinski način sa splitskim dišpetom!

Više na stranicama SKMER-a