Aktivni odmor

Sutra počinje sedmi Međunarodni sajam turizma PLACE2GO

U Areni Zagreb do nedjelje će se predstaviti više od 180 izlagača iz 21 zemlje, a posjetitelje očekuju bogate nagradne igre u kojima mogu osvojiti putovanja i avio karte.

Zagreb, 15.ožujka 2018. –  Svi koji su se prijavili na besplatnu aplikaciju Međunarodnog sajma turizma PLACE2GO osigurali su ulaz na njegov prvi dan, koji je po uzoru na slične svjetske sajmove od 10 do 16 sati isključivo poslovnog karaktera. Osim sastanaka koji se dogovaraju putem aplikacije, na središnjoj pozornici poslovne posjetitelje očekuju zanimljiva predavanja i čak tri panelice: Pametni gradovi i inovativna tehnološka rješenja u turizmu, Back to school – važnost visokog obrazovanja u turizmu i Pozdrav iz Hrvatske – kulturna baština kao turistički proizvod.

U petak od 16 sati i tijekom vikenda sajam je otvoren za sve koji uživaju u putovanjima, žele otkriti nove destinacije i traže inspiraciju za nezaboravan odmor. Nagradne igre u kojima se mogu osvojiti aviokarte za Istanbul i Dublin, putovanje u Tunis ili Gardaland, samo su dio su bogatog programa sajma PLACE2GO.

I ove godine posjetitelje će zabavljati poznati blogeri i putopisci. Među njima su prekaljeni novinar Goran Milić, pjevačica Mirela Priselac Remi, pustolov Goran Jović, uvijek zanimljivi Bojan Mušćet i Bugov Dragan Petric, savjetnik za putovanja Vlado Šestan, Damir Zurub, Saša Pjanić, Damir Filipović i Ivan Rako, Dejan Nemčić, Ivan Bengeri i Putoholičari.

Generalni sponzor PLACE2GO-a je Turkish Airlines, od samih početaka sajam podržavaju Grad Zagreb i TZ grada Zagreba, a pokrovitelji su Predsjednica RH Kolinde Grabar Kitarović, Ministarstvo turizma, Hrvatska turistička zajednica, Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska obrtnička komora.

Ulaz na PLACE2GO i ove je godine besplatan.

Radno vrijeme sajma:

Petak 16. 3.

10 – 16 sati – B2B ulaz samo s akreditacijama i pozivnicama

16 – 19 sati – otvoreno za sve posjetitelje, ulaz besplatan

Subota i nedjelja 17. i 18. 3.

10 – 19 sati – otvoreno za sve posjetitelje, ulaz besplatan

Izvor i fotografije: Lollipop