Aktualno

Stručni skup menaždmenta Thomas Cook-a u Supetru na otoku Braču!

Vodeći europski turoperator Thomas Cook stigao u Supetar!

1. do 15. ožujka 2018.

Thomas Cook, jedan od vodećih europskih turoperatora, nakon što je proširio svoje poslovanje po Europi, stigao je i na Brač. Upravo se na tom našem otoku, preciznije u Supetru, od 1. do 15. ožujka organizira ljetni brifing o destinacijskom menadžmentu – Thomas Cook iDM Destination Management Summer Briefing.

Za mjesto održavanja te konferencije, predstavnici tog britanskog turoperatora izabrali su Svpetrvs hotele. Workshopovi na temu destinacijskog menadžmenta sve su učestaliji u Hrvatskoj kako bi se turistički radnici umrežili te zajedničkim radom napravili što bolje turističke proizvode. Thomas Cook, kao jedan od eminentnih europskih turoperatora zasigurno će pripomoći da na otok Brač dođe još više turista iz svih krajeva svijeta. Više od 400 visoko pozicioniranih menadžera i zaposlenika sudjelovat će na događanju.

Konferencija će trajati punih 15 dana, održava se u novoj kongresnoj dvorani „Waterman forum” čime službeno započinje ovogodišnja turistička sezona u Supetru. Supetar i otok Brač ovom prigodom su dobili kongresni prostor smješten je u jedinstvenom okruženju borovih šuma i maslina u neposrednoj blizini plaža i kristalno čistog mora, samo 10-ak minuta šetnje od centra Supetra. Raspolaže sa dvije velike kongresne dvorane, ukupnog kapaciteta 400 sjedećih mjesta: 300 u glavnoj dvorani Palma te dodatnih 100 sjedećih mjesta u dvorani Kaktus.

Image result for svpetrvs hoteli

Hrvatska jedna od najzanimljivijih ljetnih turističkih odredišta za Thomas Cooka, u svim destinacijama zainteresirani su za ulaganja u hotelske kapacitete, bilo da ih sami grade ili u suradnji s drugim hotelijerima.

Image result for svpetrvs hoteli

U 2017. Tvrtka Thomas Cook uvela je turoperatorski program i charter letove za Split. Osim svog jednog leta tjedno, Thomas Cook ima jaku suradnju i sa zračnim prijevoznikom Transavija koji na vrhuncu sezone Rotterdam sa Splitom povezuje svakodnevno. U svakom slučaju, otok Brač očekuje dinamično i uzbudljivo ljeto i porast broja, ne samo britanskih nego i turista iz ostalih dijelova Europe.

No automatic alt text available.

 

Posjetite Facebook stranicu TZ Supetar i budite u toku sa svim novostima!

Foto: Tz grada Supetra

www.supetar.hr
Sponzorirani članak