Aktivni odmor

Do kraja ljeta bez celulita u Specijalnoj bolnici Kalos u Veloj Luci!

Ljeto je, a vi se još niste riješili dosadne narančine kore na svojim bedrima i rukama? Ne brinite! Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Kalos u Vela Luci ima rješenje za vaše probleme. Uz mnoge terapije koje se provode u toj bolnici, stručno medicinsko osoblje Kalosa potrudit će se da u kratkom roku osvanete na plaži bez dosadnog celulita koji vas je mučio dugo vremena.

IMG_0104_1

Uz klimatske blagodati Vela Luke, u bolnici Kalos koriste se prirodni faktori kako bi uljepšali svoj izgled te samim time postali sve samosvjesniji i otvoreniji.

Image result for anti cellulite massage

ANTICELULITNI PROGRAM sadrži kombinaciju fizičkog vježbanja i wellness sadržaja. Kaže se da se za ljepotu treba potruditi pa ćete tako i vi malo vježbati kako biste došli do željenog izgleda. Ovaj program sadrži vježbanje na spravama i to na steperu, orbitreku, ergobiciklu i traci za hodanje i to pet puta po 45 minuta.

Nakon što ste se pošteno oznojili, uživat ćete u plivanju u bazenu s grijanom morskom vodom, također pet puta po 45 minuta. Po izlasku iz bazena dočekat će vas tretman liman za cijelo tijelo tri puta po 20 minuta te kupka u bisernoj kadi dva puta po 20 minuta. Kakav bi to bio anticelulitni program kada ne bi bilo limfne drenaže pa se stoga pripremite i na anticelulitnu limfnu drenažu u trajanju od dva puta po 90 minuta.

Kontrast_-3-2_1

Sve će završiti kompletnom ručnom masažom koja se provodi eteričnim uljima lavande, limuna i naranče i to tri puta po 20 minuta. Ovaj anticelulitni program provodi se kroz pet dana. No, prije korištenja tretmana, morate se posavjetovati sa specijalistom koji će vam reći je li takav tretman zaista za vas ili ćete koristiti neki od drugih wellness oblika koji se nude u Specijalnoj bolnici Kalos. Važno je napomenuti kako je za vas besplatno vježbanje na spravama, plivanje u bazenu s grijanom morskom vodom i liječnička konzultacija. Vrijednost Anticelulitnog programa je 1227 kuna.

_DSC6414_1

Dođite i prepustite se ljekovitoj magiji otoka.
email: rezervacije@kalos.hr

Fotografije: Željko Budimir, salon Sauvage, Heed spa

Vela LUks - kopija

KALOS, VELA LUKA
SPECIJALNA BOLNICA ZA MEDICINSKU REHABILITACIJU
Obala 3, br. 3, 20270 Vela Luka
tel: +385(0)20 813 017, fax: +385(0)20 812 002
www.kalos.hr