Aktualno

OVOG PROLJEĆA PRIPREMITE SE ZA DRUGAČIJI DIGITALNI PIKNIK

Dođite na 1. Digital Picnic, posvećen online praksi malih i srednjih poduzeća te freelancera

Trebamo li biti digitalni? Promjene su očigledne, mlađe generacije su spremne, a mi ostali?

DIGITAL PICNIC, panel event na temu digitalnog dijaloga u svakodnevnom poslovanju malih i srednjih poduzeća te freelancera održat će se 11. svibnja u Zagrebu, u Travel & Technology Hubu, Gacka 16. Nastao je kao odgovor na sve veću potrebu za informacijama vezano uz primjenu digitalnog marketinga u svakodnevnoj praksi.

Uspješni poduzetnici ispričat će nam kroz panel diskusiju kako su svoje poslovanje unaprijedili uz pomoć digitalnog marketinga te će posjetiteljima iz prve ruke prenijeti informacije o prednostima digitalnog marketinga u dinamičnom hrvatskom poslovnom okruženju.

Panelisti će se osvrnuti i na trendove digitalnog marketinga unutar svoje branše, ali i iznijeti vlastita razmišljanja i poglede na te trendove, upravo poučeni vlastitom, uspješnom praksom.

KADA?

Pridružite nam se u petak 11.05.2018. u Travel & Technology Hubu u Zagrebu i saznajte: koju marketinšku strategiju odabrati, koje digitalne kanale komunikacije koristiti, kako se uspješno brendirati, zašto isprobati i netradicionalne metode poput guerrilla marketinga te marketinga od usta do usta i mnogo više.

„Digital picnic odlična je prilika za polaznike da kroz predavanja i interakciju s predavačima iz prve ruke nauče nešto više o digitalnom marketingu u poslovnoj praksi“, pojašnjava Ivana Fakin, event manager Digital Picnica.

Za više informacija i mogućnost prijave kliknite ovdje.