Aktualno

Čitanje u hladu – ljetna preporuka antikvarijata Studio uz 20% popusta!

Školske klupe napokon su se ispraznile, školarci umjesto teških ruksaka bezbrižno gradom nose svoj osmijeh, a sunce koje sja visoko na nebu budi i u nama ostalima želju za ispunjenim i što dužim ljetom. U ovom periodu svi željno iščekujemo svoj zasluženi odmor, vrijeme samo za nas ispunjeno svim onim što nas uveseljava i upotpunjuje.

Bilo da ste školarac ili student koji upravo razvrstava i posprema knjige, sretan što je još jedna godina iza njega, njegov roditelj ponosan uspjehom svog djeteta, netko tko upravo nakon duge radne godine razmišlja napokon o svom odmoru ili netko tko uvijek nešto čita, velika je mogućnost kako upravo sada tragate za literaturom koja bi provela s vama nadolazeće ljeto. Upravo je ljeto vrijeme kad imamo najviše vremena za čitanje, no kad konačno stigne taj trenutak da možemo slobodno uzeti knjigu u ruke, obično ne znamo što bismo odabrali.

Ukoliko želite svoj odmor provesti s knjigom u ruci, a svestrani ste i čitate različite žanrove, nudimo vam 20% popusta na pojedinačne naslove svjetske i domaće beletristike do kraja lipnja. Izbor je zaista velik, od klasika, ljubavnih romana, krimića, povijesnih avantura, kratkih zbirki priča, zanimljivih biografija ili autobiografije, do novih bestselera i zanimljivih biografija ili autobiografija. Pronađite traženu knjigu ili neka vaše ljetno štivo izabere vas kad ga ugledate.

Ako vam je želja ovog ljeta otputovati u izmaštane i nadrealne svjetove, biti očarani i začuđeni poput malog djeteta, u našem antikvarijatu nudimo vam popust od 20% i na cijelu ponudu fantastične književnosti. Zaronite u čarobne svjetove kojima ćete unijeti dašak novog i neočekivanog u vaš zasluženi odmor.

Za vas koji ste na nekoj vrsti putovanja prema unutra i željni promjene unutar sebe, naša cijela ponuda alternative i samopomoći čeka vas na popustu od 20%. Umjesto u morske, zaronite ovog ljeta u svoje neistražene dubine, kako biste jesen dočekali kao potpunija, zdravija i sretnija verzija sebe, obogaćena novim spoznajama i spremna za nove životne izazove.

Kad se naposljetku vratite s odmora, preplanuli i prepuni dragocjenih uspomena, zadnje što vam treba je stres zbog početka nove školske godine vašeg školarca. Stoga, prije odlaska posjetite naš antikvarijat jer vam nudimo srednjoškolske udžbenike po znatno povoljnim cijenama (30 – 50% jeftinije nego u knjižarama). Ako vam je tako jednostavnije – javite nam se prije odlaska na odmor ili pak s plaže, ako ste već tamo, i prepustite nama brigu o udžbenicima. Na vama je samo da nam pošaljete popis udžbenika i nakon odmora udžbenike koje smo mi vam brižno prikupljali pokupite od nas. O ostalome brinemo mi!

Posjetite nas u našoj trgovini u Masarykovoj 20.
Online narudžbe: antikvarijat-studio.hr
Facebook
Kontakt

Nezaboravno ljetovanje uz najbolje knjige želi vam ekipa antikvarijata Studio!

 

Promo