Hot Spots destinacije

Penthouse apartmani Amfora – upoznajte najglamuroznije apartmane na otoku Hvaru!

Ovoga proljeća, u jedinstvenom resortu na Mediteranu – hotelu Amfori u Hvaru, dočekat će vas šest potpuno novih penthouse apartmana, smještanih na zadnjem katu hotela. Ti zadivljujući apartmani najveći su i najluksuzniji na otoku Hvaru, te svakako već sada morate rezervirati smještaj, ako želite uživati u miru i tišini, ali i luksuzu i udobnosti.

Amfora, hvar grand beach resort

Jedinstveni dizajn…

Za suvremen, sofisticirani dizajn apartmana hotela Amfora zaslužan je dizajnerski studio Franić-Šekoranja, poznati dvojac koji je osmislio i interijer hotela Adriana, oba hotela iz vlasništva tvrtke Sunčani Hvar. Upravo takav open space interijer apartmana gostima pruža sav potreban luksuz koji su donedavno mogli samo zamisliti.

Amfora, hvar grand beach resort

Penthouse apartmani u hotelu Amfora jednostavno su nevjerojatni! Imaju do 120 četvornih metara površine, u kojima se nalaze spavaće sobe s luksuznom prostranom kadom u kojoj se možete kupati dok će vam pogled odlutati veliku staklenu stijenu na predivan zaljev s Paklinskim otocima. Gosti su oduševljeni pogledom i kažu kako je to „najljepši pogled na Hvaru“. Apartmani gostima omogućuju najveću moguću privatnost, a neki od tih apartmana imaju i vanjski jacuzzi. Zaista nevjerojatno!

Amfora, hvar grand beach resort

Iznajmite sve penthouse apartmane

Dolazite na Hvar zbog neke svečane prigode, bilo da je to vjenčanje, bijeg od svakodnevice s dragim osoba, nezaboravno druženje ili nešto treće i želite iznajmiti svih šest penthouse apartmana. Zašto ne? Čelnici Sunčanog Hvara i hotela Amfora rado će udovoljiti vašoj želji.

Gallery image of this property

Uživat ćete u visokokvaliteno dizajniranom prostoru, kupati se u kadi u spavaćoj sobi ili uživati u vanjskom jacuzziju s pogledom na hvarski arhipelag.

Apartmani na najvišem katu hotela Amfora s velikom vanjskom terasom i predivnim pogledom, vama i vašim dragim osobama definitivno će stvoriti privatnu oazu…jer, u potpunoj kombinaciji suvremeno uređenih soba u koje prodire sunce i svjetlo iz hvarskog ozračja, stvara se jedinstveni ugođaj mira i kontemplacije.

Amfora, hvar grand beach resort

 

Sunčani Hvar Hoteli  Vaše mjesto pod Suncem
Sunčani Hvar Hotels  Your Hot Spots under the Sun


Online direct bookings at: www.suncanihvar.com
For reservations please contact us pn +385 (0) 21 750 750
reservations@suncanihvar.com