Aktivni odmor

Popisan ugovor između Air France – KLM, Bransonovog Virgina i Delta Air Line

Potpisan sporazum o suradnji između Air France –KLM, Bransonovog Virgin Atlantica i Delta Air Lines

Air France-KLM, Delta Air Lines and Virgin Atlantic Limited potpisali su ugovor o zajedničkoj suradnji i nastupanju kojim žele proširiti upravljačke, komercijalne i operativne uvjete na prekoatlantskim letovima.

Provedbom ove zajedničke suradnje Air France i KLM će za 220 milijuna GBP preuzeti 31 % Virgin Atlantica koji je u vlasništvu Virgin grupe. Istovremeno će Virgin Group zadržati 20 % vlasništva i predsjedavajuću poziciju u Virign Atlantic dok će Delta Air Lines zadržati svojih 49 % udjela. Air France-KLM, Delta and Virgin Atlantic će koordinirati sve aktivnosti kako bi dobili potrebna regulatorna odobrenja.

Cilj proširenja zajedničke suradnje je biti najbolji izbor za putnike koji putuju preko Atlantskog oceana nudeći optimalnu mrežu ruta, najbolje redove letenja, konkurentne cijene i najbolje pogodnosti za česta putovanja, uključujući mogućnost zarade i otkupa milja preko svih prijevoznika. Premium putnici će također imati posebne pogodnosti kod smještaja u objektima na ključnim zračnim lukama kako bi se poboljšala povezanost i pristup svim salonima zračnih luka svakog prijevoznika.

Posebne pogodnosti za putnike koji putuju na Consumer Electronics Show

U povodu najvećeg svjetskog inovacijskih „sajma“, Consumer Electronics Show (CES), koji će se održavati od 8.-11. siječnja 2019. u Las Vegasu , Air France, KLM and Delta Air Lines će za tu priliku uspostaviti 17 non-stop letova s pariškog aerodroma Charles de Gaulle i amsterdamskog Schiphol prema aerodromu McCarran u Las Vegasu i to 5, 6, 7, 10, 11 and 12 siječnja.

Više informacija o zrakoplovnim vezama za ovo događanje možete vidjeti na: http://www.airfranceklm.com/en/news/air-france-klm-and-delta-17-special-flights-las-vegas-consumer-electronic-show-2019

Air France – KLM je svjetski lider u internacionalnom transportu s polascima iz Europe. U suradnji sa svojim partnerima, Transavia i HOP! u 2016.g. svojim su putnicima ponudili 320 destinacija u 114 zemalja svijeta. S flotom od 534 zrakoplova i 93,4 milijuna putnika prevezenih u 2016.g. Air France-KLM iz zračne luke Schiphol u Amsterdamu i Charles de Gaulle u Parizu broje 2200 letova dnevno.
Flying Blue frequent flyer program vjernosti je lider u Europi s 27 milijuna korisnika.
Sa svojim partnerima Delta Airlines i Alitalia, Air France – KLM čini najveću mrežu letova za Sjevernu Ameriku s čak 270 letova dnevno.
Air France – KLM je također član Skyteam grupacije koju čini 20 aviokompanija nudeći pristup globalnoj mrežo letova s više od 16270 letova dnevno na 1057 destinacija u 179 zemalja.

Rezervirajte svoje letove na www.klm.hr i www.airfrance.hr

shares