Aktualno

Severina i Grašo odabrali Novalju!

Za Severinu i Grašu ništa nije „Unaprijed gotovo“

 

Nova glazbena poslastica naše popularne Severine – pjesma „Unaprijed gotovo“ ugledala je svjetlo dana s prvim danom lipnja. Spot za tu prelijepu baladu, za koju se već govori kako je jedna od njezinih najljepših balada, snimljen je na romantičnoj i pomalo mističnoj plaži Ručica u mjestu Metajna u gradu Novalji na otoku Pagu. Severini se u pjesmi i u spotu pridružio također poznati pjevač Petar Grašo, a na taj je način proslavljena, kako je on rekao, „punoljetnost“ njihova prijateljstva. Pjesma „Unaprijed gotovo“ najava je Severininog novog 13. albuma koji ta proslavljena glazbenica planira objaviti potkraj lipnja.

Image may contain: 1 person, standing, sunglasses, beard and outdoor

Iako ta pjesma nije ciljano pisana za Severinu, ona ju je čekala i pronašla se u njoj jer je prepuna emocija. „Pjesma je predivna, emotivna, jednostavna s neobičnim krajem“, rekla je Severina. Tekst za pjesmu napisala je Marina Tucakovć, a glazbu Goran Ratković. Spot je nastao u redataljskoj radionici Darka Drinovca.

A zašto je za snimanje spota izabran baš otok Pag? Zato što su uz Novalju i ostali dijelovi Paga neobično atraktivni i privlačni za snimanje raznih vrsta spotova i ostalih oblika sedme umjetnosti. Osim što je popularno turističko odredište, Novalja je sve popularnija destinacija za snimanje reklama domaćih i svjetskih brendova kao i automobila iz najviše klase autoindustrije.

Image may contain: 1 person, standing, ocean, sky, beach, outdoor, nature and water

Na tom prostoru bogatom mnogim tradicijskim i prirodnim ljepotama snimaju se modni editorijali, a upravo je hrvatsku Ibizu – plažu Zrče prošle godine izabrao redatelj Alex Richanbach za snimanje filma „Ibiza“. Taj poznati redatelj, suprug još poznatije glumice Julije Roberts, na plaži Zrće snimao je kadrove u kojima je, uz mnoge hrvatske statiste, sudjelovao i fatalni Robb Stark, glumac iz popularne HBO-ve serije „Igre prijestolja“.

Mega popularni Rimčev Concept Two (C_Two), koji je prošle godine pokorio i sve svjetske automobilske premijere na automobilskom sajmu u Ženevi, izazvao je veliku pažnju Pažana, stanovnika Novalje, ali i svih ostalih koji su imali sreće i našli se na pravom mjestu u vrijeme na snimanju tog predivnog automobila na cestama otoka Paga.

Novalja, ali i cijeli otok Pag već je postao brend za snimanje reklama, glazbenih spotova, modnih editorijala te vrhunsko svjetsko odredište sedme umjetnosti.

Foto: Tz Novalja, Severina you tube kanal