Ljepota i zdravlje

Za obnovu duha i tijela u Specijalnu bolnicu Kalos u Velu Luku!

Terapijski paketi Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Kalos u Veloj Luci, pomoći će vam da se oslobodite boli i dalje uživate u životu

Bole vas zglobovi i kosti, oporavljate se od nekih bolesti ili vam jednostavno treba odmak od svakodnevice i odlazak na mini odmor? Tada je idealan izbor za vas odlazak u Specijalnu bolnicu za medicinsku rehabilitaciju Kalos u Veloj Luci. Osim renomea kojeg ima ta bolnica, čarobne ruke njenog stručnog medicinskog osoblja pomoći će vam da se oslobodite boli i dalje uživate u životu. Uz idealan omjer terapijskih paketa kao i sunca i mora, iz Vela Luke vratit ćete se u svoje domove potpuno obnovljenog imuniteta i s osmijehom na licu!

Kontrast_-7copy_1

Geografske značajke velolučkog zaljeva u uvali Kale po kojoj je bolnica i dobila naziv tijekom milenija su uvjetovale taloženje ljekovitog blata, a na dnu uvale nalazi se i izvor radioaktivne vode Kalac. Upravo kombinacija ta dva nalazišta – ljekovitog peloida i radonske vode je jedinstvena na Jadranu i upotrebljava se u terapijama u bolnici Kalos.

kontrast-17_1

To ljekovito blato naziva se još i CRNO ZLATO jer ima visokovrijedne značajke u liječenju kroničnih, upalnih i degenerativnih reumatskih bolesti. Podsjeća na sinonim „crno zlato“ koje se koristi i za naftu i moramo vam kazati da je jednako vrijedno kao i nafta.

Vela Luka iz zraka_1

Kako bi obnovili svoj duh i tijelo, stručno medicinsko osoblje bolnice Kalos pripremilo je za vas dva terapijska paketa, a na vama je da izaberete jedan od njih i krenete – po obnovu zdravlja.

Kontrast_-6_1

MAXI PAKET ZDRAVLJA „KALOS“ sadrži aromatsku ručnu masažu od lavande, limuna i naranče u trajanju od 20 minuta, kao i limfnu drenažu lica, refleksnu masažu stopala te kupku u bisernoj kadi, sve u trajanju po 20 minuta. Besplatno dobivate terapijsku magnetnu rezonancu u trajanju također od 20 minuta. Važno je napomenuti kako se ovaj terapijski paket provodi u trajanju od tri do pet dana. Cijena je 275 kuna.

kontrast-15_1

MINI PAKET ZDRAVLJA „KALOS“ sadrži aromatsku ručnu masažu od lavande, limuna i naranče u trajanju od 20 minuta, limfnu drenažu lica ili refleksnu masažu stopala (ovisno o tome što više preferirate), a sve u trajanju od 20 minuta te terapijsku magnetnu rezonancu u trajanju od 10 minuta. I u ovom paketu dobivate besplatnu terapijsku magnetnu rezonancu u trajanju od 10 minuta. Ovaj terapijski paket provodi se u trajanju od jednog do tri dana. Cijena je 150 kuna.

kontrast_1

Sve informacije i rezervacije možete obaviti putem telefona: 020/813 017 ili mobitela 091/211 75 64 od 7,00 do 15,00 h svakim radnim danom.

KALOS, VELA LUKA
SPECIJALNA BOLNICA ZA MEDICINSKU REHABILITACIJU
Obala 3, br. 3, 20270 Vela Luka
tel: +385(0)20 813 017, fax: +385(0)20 812 002
www.kalos.hr