uncategorised

Započeo najveći teniski spektakl u jugoističnoj Europi – Croatia WTA Bol Open

This post is also available in: English

U Bolu na Braču sezona je u punom zamahu. Da je Bol mnogo više od plažnog resorta, svjedoče brojna sportska i društvena događanja u posezoni, te turisti koji posjećuju ovu najatraktivniju malu destinaciju na Jadranu i van glavnih ljetnih mjeseci.

Image may contain: ocean, sky, outdoor and water

Bol je postao top destinacija za aktivni odmor, biciklizam, planinarenje, vodene sportove, nudi najbolji windsurfing u Hrvatskoj, ronjenje te je jedna od rijetkih lokacija u zemlji pogodnih za sve popularniji kite boarding, dok je WTA Bol Open na velika vrata vratio svjetski tenis u Bol.

Croatia Bol Open je jedini turnir koji se održava u ovom dijelu Europe, a i jedan od rijetkih koji se održava na otoku. I ove godine pratiti ćemo vrhunski tenis uz naše 3 tenisačice koje se nalaze u TOP100; Petra Martić, Ana Konjuh i Jana Fett, a dolazi nam i Vera Zvonareva koja je u bolskom turniru pobijedila 2003 godine. Ove godine sav prihod od ulaznica WTA turnira ide za pomoć ženama žrtvama obiteljskog nasilja.

WTA Bol Open jedini je WTA turnir u jugoistočnoj Europi kojim se ujedno želi naglasiti i značaj tenisa kao jednog od najcjenjenijih ženskih sportova, ali i staviti u fokus snagu žene, njenu ustrajnost i predanost u postizanju vrhunskih rezultata.

Teniski turnir se standardno održava u drugom tjednu Roland Garrossa, u prvoj polovici lipnja, uživajte u uzbudljivim teniskim dvobojima, ali i u svim popratnim sadržajima koji „gravitiraju“ oko bijelog sporta – vrhunskoj gastronomiji, moru i suncu, druženju…

Da je Bol destinacija aktivnog odmora, svjedoče i brojni rekreacijski sadržaji koji se ovdje mogu prakticirati tokom cijele godine ali i za vrijeme velikih ljetnih vrućina. Zahvaljujući idealnim atmosferskim uvjetima i postojanom vjetru maestralu, ondje se možete baviti kiteboardingom i windsurfingom, a preferirate li pak morske dubine, istražite podvodne ljepote bolskog akvatorija uz svesrdnu pomoć nekog od mjesnih ronilačkih centara koji nude tečajeve i programe zarona za početnike i profesionalce. Nešto odvažnijim gostima preporučamo da se uhvate u koštac sa hvaljenim bračkim biciklističkim stazama i uživaju u vožnji uz pjev cvrčaka, romantična zvona sa mjesnih crkvica i mirise mediteranskog bilja!

Više: bolopen.com

www.bol.hr

Sponzorirani članak

Foto: Tz Bol
logotipi-1024x375 hr

This post is also available in: English