Aktivni odmor

Doživite Okrug! Krenite u podvodnu avanturu, okušajte se u jet ski-ju il istražite biciklističke staze!

This post is also available in: English

ISTRAŽITE PONUDU AKTIVNOSTI I KREIRAJTE ODMOR PO MJERI!

U Okrugu je lako odabrati aktivnost baš po svojem ukusu, te ćete zasigurno pronaći nešto za sebe!

Zašto ne biste istražili biciklističke staze obogaćene intrigantnim mjesnim znamenitostima, kojima su u sklopu utrke Tour of Croatia điravale i najveće biciklističke zvijezde? Užitak bicikliranja u tipičnom mediteranskom okružju osvojio je i svjetski poznate ljubitelje ove aktivnosti (poput gradonačelnika Londona Borisa Johnsona!) a sve čari cikloturizma na dalmatinski način pronaći ćete i u Okrugu!

Milije Vam je more od kopna? Upustite se u podvodnu avanturu i istražite sjajne pozicije za ronjenje! U tome će Vam od velike pomoći biti Trogir Diving Center smješten u prekrasnoj uvali Mavarčica. Dostupno Vam je čak 30 ronilačkih pozicija po mnogima najboljih u cijeloj Srednjoj Dalmaciji, a prebogata flora i fauna strmih podvodnih zidova krije i specijalan kuriozitet – veoma rijetku i dojmljivu crvenu gorgoniju!

Pored ovih aktivnosti, godit će Vam i morske radosti na plaži – od jet ski-ja i sea tubinga pa do aqua parkova za najmlađe posjetitelje. Možete se odlučiti i za partiju tenisa ili pak pješačenje u idiličnom mediteranskom ambijentu, “začinjeno” slikovitim prizorima okruških maslinika i suhozida i mirisima aromatičnog bilja!

No, bez obzira na preferencije, nemojte zaobići okruške manifestacije – od zabavnih i dinamičnih “City Games” koje neodoljivo podsjećaju na nekad ultrapopularne “Igre bez granica”, pa do koncerata omiljenih domaćih izvođača te prigodnih radionica i predstava za najmlađe u sklopu Dječjeg tjedna.

Foto: TZO Okrug

www.visitokrug.com

This post is also available in: English