Aktualno

Otvaranje sezone izravnih AIR FRANCE letova za Dubrovnik

Otvaranje sezone izravnih AIR FRANCE letova za Dubrovnik

Izravna linija Pariz – Dubrovnik – Pariz

Air France ovu ljetnu sezonu pojačava  izravnim zrakoplovnim rutama Pariz-Dubrovnik –Pariz od 19. srpnja pa sve do 1. rujna 2018. Otvaranje rute najavljeno je u veljači 2018.g. Grad Dubrovnik je zasigurno jedna od najatraktivnijih destinacija u Hrvatskoj što je Air France prepoznao te uspostavio izravne  linije.

Biser hrvatskog Jadrana dostupan francuskim gostima

Dubrovnik – biser Jadrana, grad jedinstvene kulturne i političke povijesti, dio UNESCO-ovog popisa svjetske baštine od 1979. godine. Dubrovnik je osim po svojoj ljepoti prepoznat i po mnogim filmovima koji se snimali i koji će se tek snimati u ovom jedinstvenom ambijentu. Osim čistog i bisernog mora, mirisa mediteranskog bilja, možete uživati i u jedinstvenom pogledu sa dubrovačkih zidina, mnoštvu događanja i kulturnih manifestacija koje će zadovoljiti i najizbirljivije turiste. Nađete li se u ovom gradu svakako nemojte propustiti kušati neke od domaćih specijaliteta od vrhunske ribe, kamenica, specijaliteta ispod peke ili pak dubrovačke rozate ili arancina.
Uspostavom sezonskih letova Air Francea, i za domaće turiste i putnike se otvara mogućnost putovanja zrakoplovima Air Francea prema Parizu, a zatim i prema drugim svjetskim odredištima.
Air Franceovi zrakoplovi će letjeti od 19. srpnja do 1. rujna 2018. i to 2 puta tjedno sa zrakoplovima tipa Airbus A319.
Više informacija na. www.airfrance.hr

Zadovoljstvo putnika na prvom mjestu

Air France ulaže preko 900 milijuna EUR u nove biznis loungeove i opremanje aviona kako bi povećao zadovoljstvo svojih kupaca te im omogućio nova iskustva za vrijeme putovanja, ali i u periodu između letova. Kroz njihove business loungeove godišnje prođe preko 60 milijuna putnika, a kako bi zadržali svoje putnike i prilagodili se novim trendovima odlučili su investirati i osuvremeniti svoju ponudu.
Glavni cilj ove kompanije je zadovoljstvo njenih putnika.

Izvor slika: Air France