Aktualno

KLM već uveo Google Pay u svoju Android aplikaciju

KLM Uveo Google Pay opciju plaćanja – kupite zrakoplovne karte “pametnim telefonom” 

Zrakoplovna tvrtka KLM olakšava korisnicima KLMove aplikacije za Android uređaje kupnju zrakoplovnih karata i pohranjivanje podataka o ukrcaju zahvaljujući aplikaciji Google Pay. Putnici iz Hrvatske imaju mogućnost kupovine zrakoplovnih karata Google Pay opcijom plaćanja.

KLM je uvidio trendove na tržištu te se prilagodio i mlađim putnicima dodavanjem Google Pay opcije plaćanja u postojeću KLM aplikaciju u svrhu olakšanja cijelog procesa kupovine zrakoplovnih karata.

KLM je jedna od prvih europskih zrakoplovnih tvrtki koja nudi opciju pohranjivanja podataka o ukrcaju na Google Pay aplikaciji. Zrakoplovne karte se automatski pojavljuju na telefonu nekoliko sati prije leta. Slična je funkcija već bila dostupna korisnicima aplikacije iOS KLM putem usluge Apple Wallet.

Nova opcija Google Pay dostupna je korisnicima KLM aplikacije u zemljama kao što su Velika Britanija, SAD, Španjolska, Njemačka, Brazil, Hrvatska, Poljska i Slovačka no Google je najavio da će Google Pay biti dostupan na globalnoj razini, tako da KLM očekuje da neće dugo trajati prije nego što će biti dostupni svim njihovim korisnicima.

KLM aplikacija preuzeta je milijunima puta,te ima preko 100.000 korisnika dnevno. Opcija Google Pay dodana je u postojeću aplikaciju KLM-a i sadrži informacije o rezervaciji leta, online provjeru i preuzimanja zrakoplovnih karata. Uskoro će se dodati mogućnost kupnje bežičnog Wi-Fi-ja na zrakoplovu, zajedno s mogućnostima kompenzacije CO2.
Oko 70% korisnika aplikacije konstantno upotrebljava KLM aplikaciju nekoliko puta mjesečno.
Više na www.klm.hr

shares