Hot Spots destinacije

Novi šarm i luksuz hvarske Amfore

Gallery image of this property

Amfora ili Adriana? Antička posuda za spremanje ulja, meda ili vina ili pak jadranska medvjedica popularnog naziva Adriana, zasigurno će vas privući na najsunčaniji otok na hrvatskom Jadranu. Jedinstveni šarm Amfore, hotela iz sastava turističke tvrtke Sunčani Hvar, već na prvi pogled osvojit će vas svojom zanimljivom i raznolikom ponudom.

Gallery image of this property

Već sam spomen naziva hotela, koji zapravo označava antičku amforu asocira na sve gušte ovoga svita koji će vas dočekati na prelijepom sunčanom jadranskom otoku! Ipak, tu je i hotel Adriana, sa svom svojom posebnosti i jedinstvenosti i mogućnostima za ugodan odmor uz sve spa užitke.

Gallery image of this property

U Amforu, taj jedinstveni resort na Mediteranu, smješten u mirnoj uvali, pozivaju vas čelnici Sunčanog Hvara koji i ovoga proljeća pripremaju mnoge zanimljivosti za svoje goste. Uz parove i obitelji, pozivaju se i kongresni gosti jer svatko od njih može pronaći nešto za sebe.

Gallery image of this property

Prije svega, tu je spektakularni kaskadni bazen uz koji se nudi niz dodatnih sadržaja, za parove,  obiteljski odmor, ali i ostale goste. U razdoblju predsezone poslovodstvo Sunčanog Hvara nije razmišljalo ni trenutka! Za sve vas koji još dvojite u vezi odredišta gdje ćete održati poslovne sastanke, kongrese ili konferencije, hotel Amfora je idealno mjesto.

Amfora, hvar grand beach resort

Multifunkcionalne dvorane sa svom mogućvom tehničkom opremljenosti kao i profesionalno osoblje u svakom će trenutku udovoljiti vašim profesionalnim zahtjevima.

Gallery image of this property

U trenucima odmora, na desetak minuta šetnje svaki gost laganim korakom može doći do središta Hvara. No, što je najvažnije? Amfora je zapravo jedinstveni cjeloviti resort na otoku Hvaru, u sastavu Sunčanog Hvara, a svojom raznolikom i zanimljivom ponudom došao je na mjesto „najpoželjnijeg mladoženje“. Predivno prirodno okruženje, plaža u neposrednoj blizini hotela i luksuznog kupališta  Bonj ‘les bains’, sve su to razlozi za posjet tom jedinstvenom turističkom resortu na najsunčanijem otoku u Dalmaciji.

Gallery image of this property

Odmorite se i provedite nezaboravne trenutke poslovnog sastanka ili kongresa u hotelu Amfora koji obiluje čistim linijama i toplim bojama. U potpunoj kombinaciji suvremeno uređenih soba s prodorom sunca i svjetla iz hvarskog ozračja u hotelske sobe, stvara je jedinstveni ugođaj mira i kontemplacije. Uživajte i dođite nam na Hvar!

Gallery image of this property

Sunčani Hvar Hoteli  Vaše mjesto pod Suncem
Sunčani Hvar Hotels  Your Hot Spots under the Sun


Online direct bookings at: www.suncanihvar.com
For reservations please contact us pn +385 (0) 21 750 750
reservations@suncanihvar.com