Aktualno

Započelo najvruće, 9. izdanje Voi’Sa festivala u Supetru!

Voi’Sa za srce ljeta donosi nostalgičan line-up koji se ne smije propustiti!

Vrijeme je da uskladite svoje planove za ljeto s datumima ovogodišnjeg Voi’Sa Festivala!  Voi’Sa festival započeo 2. kolovoza  s nastupom legendarnog Francuz Ludovica Llorce, autorom kultnih albuma 90-ih i 00-ih, koji je oduševljenoj publici predstavio deep house projekt Art of Tones. Za uvod u najavnu večer pobrinuo se Jan Kinčl & Regis Kattie live act, te miljenik domaće publike Eddy Ramich. Najbrži su imali priliku ukrcati se na rasplesani Voi’Sa brod  koji je plovio na relaciji Split – Supetar, te uz zvuke kvalitetne glazbe krenuti prema zalasku sunca i prvoj večeri festivala Red Bull Music presents.

Ovaj najbolje organizirani tulum na plaži Acapulco u Supetru na otoku Braču ove godine ima novu pozornicu, produkciju i line-up koji će zadovoljiti i najdelikatnije apetite u razdoblju od 2. do 4. kolovoza!

Voi’Sa iz godine u godinu zauzima sve bitnije mjesto na mapi događanja hrvatske obale, a imena kao što su Ludovic Llorca aka Art of TonesJestofunk feat. Cece RogersEddy RamichJan Kinčl & Regis Kattie live actPips, Chips & Videoclips i Letu Štuke više su nego dovoljan razlog da uhvatite jednu od 12 trajektnih linija koje svakodnevno povezuju Split i Supetar i priključite se najplesnijem izdanju festivala do sada.

 

DAN 2

Drugi dan festivala, u petak 3. kolovoza, Voi’Sa kolektiv priprema i live nesvakidašnju domaću poslasticu! Naime, od 21:00 sat publika će na supetarskoj plaži Acapulco imati rijetku priliku iste večeri svjedočiti nastupima kultnih grupa Pips, Chips & Videoclips, koji su prošle su godine proslavili 25. obljetnicu postojanja, i Letu Štuke, koji će domaćoj publici predstavit i pjesme s nadolazećeg, četvrtog studijskog albuma. Nakon koncerta slijedi plesna zabava do sitnih jutarnjih sati uz DJ program Voi’Sa kolektiva.

DAN 3

Posljednji dan festivala pada u subotu, 4. kolovoza, gdje će publiku u potpuno novu dimenziju odvesti kultne funk, house i acid jazz legende Jestofunk u kombinaciji s nevjerojatnim vokalom CeCea Rogersa, čija su izdanja izlazila pod okriljem kultne etikete Irma records. Pioniri fuzije dance, funk i house zvuka za nešto iskusnije posjetitelje ovogodišnje Voi’Sa avanture pripremaju pravu bombu nostalgije i povratak u nezaboravne izlaske subotama u MetropolisaIrme, te bračkog XXL-a Arije. Riječ je o visoko energičnom, rijetkom bookingu koji budi nostalgiju i predstavlja šlag na kraju devete po redu Voi’Sa priče!

Za uvod u finalnu večer zadužen je Voi’Sa kolektiv Kid VA & Bocca Sofistifunk, a nakon Jestofunka zabavu će preuzeti energični Ante Jakir s najplesnijom selekcijom funk/house vinila.

Među gore navedenim imenima na bogatom trodnevnom programu naći će se i imena kao što su Juke Box Radio Kabeli / Live i DJ-evi Fiddly DigitsHrwo EIvan DuddaJazzozoTabu (keeper of the groove)Žele/Radio Brač, dok će se za Voi’Sa animacije na led ekranima pobrinuti Studio Baranda!

Dnevni program se održava od 15h do 21h, a noćni od 22h do 05h.

Voi’Sa festival vam je na dohvatu ruke! Provjerite OVDJE 12 dnevnih linija koje redovito povezuju Split i Supetar, te isplanirajte svoju avanturu u minutu!

CIJENA ULAZNICA

Cijena festivalske trodnevne ulaznice iznosi 160,00 kuna, dok je cijena dnevne ulaznice u pretprodaji 70,00 kuna, koja će na dan koncerta iznositi 90,00 kuna. Novost je da  Voi’Sa kolektiv od ove godine stavlja u prodaju i dvodnevnu ulaznicu po cijeni od 120,00 kuna, koja vam omogućuje da uparite dva dana festivala po želji.

Ulaznice možete kupiti odmah na svim prodajnim mjestima Adriaticketa ili online putem stranice www.adriaticket.com, a već od sljedećeg tjedna i u Turističkoj zajednici Grada Supetra, te konobi Ma:Toni u Splitu.