Aktualno

Otkrijte Bjelovarsko – bilogorsku županiju u srcu Zagreba

Pozivamo vas svih na predstavljanje turističke ponude bjelovarsko-bilogorske  županije koje ce se održati 29.rujna (subota) 2018. godine u 11 sati na Trgu Petra Preradovića – Cvjetnome trgu u Zagrebu.

Na 15 štandova Turistička zajednica Bjelovarsko-bilogorske županije će 29. rujna 2018. godine na Trgu Petra Preradovića – Cvjetnom trgu u Zagrebu predstaviti cjelokupnu turističku ponudu bjelovarsko-bilogorskog kraja.

Upoznajte se s brojnim seoskim turističkim OPG-ovima i izletištima, bogatstvom  i raznolikošću  okusa  jedinstvene  eno-gastronomije multikulturalnog bjelovarsko-bilogorskog  kraja. Domaćini će predstaviti  najstariju tradiciju daruvarskog kraja – termalnu ljekovitu vodu Daruvarskih toplica njihove wellness i programe liječenja, rekreacije i zabave.

Bit će tu i međunarodno poznata Božićna priča obitelji Salaj, a predstavit ćemo i biciklističke i jahače rute na prvoj međunarodno certificiranoj konjičkoj stazi u Hrvatskoj – Bilogorskoj konjičkoj stazi. Među ostalim, predstavit će se i tradicija vinarstva daruvarskog i bilogorskog kraja te rukotvorine Bilogore i Moslavine.

Dobrodošli na Cvjetni trg u subotu 29.9.2018, otkrijte ljepote bjelovarsko – bilogorskog kraja!

fotografije: Predrag Uskoković (Daruvarske toplice) i arhiv TZBBŽ

Turistička zajednica Bjelovarsko – bilogorske županije