Hot Spots destinacije

Sunčani Hvar hoteli! I u jesen pronađite svoje mjesto pod suncem na Hvaru 

 

Ljeto je prošlo, a vi biste i u jesen otišli negdje na odmor? Imamo pravo rješenje za vas, a to je Hvar koj je bio i ostao biser hrvatske turističke ponude. Prepoznat po svojoj nematerijalnoj baštini, prirodnim ljepotama i ostalim specifičnostima, na hrvatskoj turističkoj karti nalazi se među pet najvažnijih turističkih odredišta. No, zbog čega biste još izabrali Hvar kao mjesto svoga odmora u miholjsko doba? Zbog visokokvalitetnog smještaja hotelske tvrtke Sunčani Hvar i njihove bogate turističke ponude. Krenimo redom…

  1. VIP i standardni transferi

Kako biste što brže i udobnije došli na otok, na raspolaganju su usluge VIP te standardni transferi. VIP transfer Sunčanog Hvara dostupan je od 00 do 24 sata, te pokriva vaš dolazak od samog slijetanja u splitsku zračnu luku pa do hotela na Hvaru. Standardni transfer uključuje redovne trajektne i katamaranske linije.

  1. Smještaj visoke kvalitete 

U sastavu Sunčanog Hvara nalaze se objekti vrhunske ponude. Hotel Adriana, luksuzni je hotel smješten uz obalu u samom središtu grada Hvara, a iz hotela puca pogled na staru gradsku jezgru, slikovitu hvarsku Pjacu, Arsenal, Tvrđavu i marinu. Unutrašnjost ovog nagrađivanog butik hotela krije labirint moderno uređenih prostorija. Na vrhu hotela nalazi se bazen s grijanom morskom vodom.

Smješten u mirnoj uvali, tek desetak minuta šetnjom udaljen od centra grada, Hotel Amfora je jedinstveni cjeloviti resort na otoku. Zahvaljujući svojoj zanimljivoj i raznolikoj ponudi, a osobito spektakularnom kaskadnom bazenu te suvremeno uređenim apartmanima, stekao je status jednog od najpoželjnijih mjesta za odmor na Mediteranu.

Gallery image of this property

Definiran stavom više nego pristupačnošću, Pharos bayhill hotel preobllikuje doživljaj manjeg tradicionalnog Economy hotela, dozvoljavajući milenijskim gostima da otkriju Hvar, povežu se i uživaju – sve u suvremenom i ugodnom stilu.

Gallery image of this property

  1. Organizirane vinske ture

Poželite li otkriti čari otoka Hvara tada u doba mošta, a u kasnije i mladog vina krenite na organizirane vinske ture. Za vas će vrijedni djelatnici Sunčanog Hvara organizirati posjete vinarijama Bastijana, Carić, Plenković (Zlatan Otok) i Duboković. Na vinskim turama ćete uz kušanje odličnih vina, među kojima je svjetski nagrađivani Plavac mali, uživati i u gastronomskim užicima autohtonih namirnica – domaćeg sira, maslinova ulja, mariniranih inćuna, raznim vrstama riba te fritulama i ušećerenim bademima.

 

  1. Šetnja Hvarom i uživanje u znamenitostima

 Volite li šetnju tada je za vas kao stvorena Hvar heritage walking tura u kojoj ćete u dva sata obići sve najznačajnije kulturno-povijesne znamenitosti toga grada. Doći ćete i do obnovljene Gradske lođe u kojoj su ovoga ljeta održana razna događanja u povodu obilježavanja 150. obljetnice organiziranog turizma na Hvaru. Upravo je Hvar izabran za održavanje Dana hrvatskog turizma 24. i 25. listopada na kojima će sudjelovati svi koji nešto znače u domaćem turizmu kao i brojni gosti iz inozemstva.

Ako vam sve dosad istaknuto nije dovoljan razlog za posjet Hvaru i hotelima Sunčanog Hvara tada će vas zasigurno privući mogućnost organiziranja privatne zabave za vas i vaše društvo na popularnom panoramskom lounge baru. Volite li pak aktivan odmor u jesensko doba, na Hvaru će vas dočekati staze za biciklizam i planinarenje. Dođite i uživajte!

Sunčani Hvar Hoteli  Vaše mjesto pod Suncem
Sunčani Hvar Hotels  Your Hot Spots under the Sun


Online direct bookings at: www.suncanihvar.com
For reservations please contact us pn +385 (0) 21 750 750
reservations@suncanihvar.com

shares