Aktualno

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije predstavila je novi promotivni film

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije predstavila je novi promotivni film snimljen u produkciji BALDUČI FILMA iz Zagreba, pod redateljskom palicom Herve Tirmarchea i producentice Spomenke Saraga, koji gledatelje i potencijalne turiste vodi u jednu zaista opuštajuću i zanimljivu šetnju Dubrovačkom rivijerom.
U filmu u trajanju od četiri minute skladno se isprepliću autentična gastronomija, čarobne plaže naših otoka, prirodne ljepote, eno-gastronomija, sport i rekreacija, zabava, kulturno-povijesna baština te sve pogodnosti destinacije koje su prepoznate kod mnogobrojnih turista svih generacija.

Koncept su zajedno osmislili Balduči film i Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije. S ovim promotivnim filmom cilj je bio prikazati integrirane turističke proizvode i rivijeru koja opušta, koja je zabavna, potiče gosta da upozna tradiciju,a  istovremeno se osjeća dobro, kao što poručuje i sam tekst glazbe koja prati film „Good, good day…“.

U periodu koji slijedi, ovaj će se turistički film prikazati na turističkim sajmovima, te mnogobrojnim turističkim filmskim festivalima, na kojima vjerujemo neće proći neopaženo.

Otkrijte u novom filmu čari Dubrovnik Rivijere:

Film: Dubrovnik Riviera možete pronaći na linku:  vimeo.com/289054867