Aktualno

Air France slavi 85 godina – Kupite karte u produženom vikendu (5.- 8.10.2018) i letite po cijeni od 85 EUR

Air France slavi 85 godina – Kupite karte u produženom vikendu (5.- 8.10.2018) i letite po cijeni od 85 EUR

Kompanija Air France 7.10.2018. slavi 85 godina svog postojanja, a tema raznih aktivnosti koje će se događati idućih nekoliko mjeseci su inovacije. Air France je inovativna kompanija što su pokazali unazad 85 godina na tržištu.
U sklopu rođendanske proslave Air France će organizirati razna sportska događanja, izložbe, zabavu na aerodromima, posebne letove, ali i posebne ponude karata za razne destinacije.

Za sve putnike iz Zagreba Air France je odlučio ponuditi karte po posebnoj cijeni od 85 EUR na razna odredišta u Europi.
Zrakoplovne karte po posebnim cijenama iz Zagreba možete kupiti na linku:
https://www.airfrance.hr/HR/en/local/resainfovol/meilleuresoffres/85_birthday.htm

*Trajanje putovanja od 3 dana do mjesec dana

Ovaj posebni program povodom rođendana Air Francea uključuje posebne ponude zrakoplovnih karata, posebne letove i zabavu u zračnoj luci, kao i sportske događaje koji organiziraju klubovi Air France kako bi zajedno s putnicima proslavili svoju jedinstvenu baštinu i razne inovacije. Do kraja godine, Air France će organizirati i specijalne izložbe na kojima ćete moći vidjeti razvoj Air France kompanije, izgled zrakoplova kroz povijest i druga iznenađenja.

Sjaj Air Franceove baštine

Air France je za svoje putnike u razdoblju od 5.-8.10.2018.g. organizirao razna događanja i aktivnosti u čijem središtu će biti sjaj i inovativnost Air Franceove baštine. Vintage letovi, zabave, posebne uniforme zrakoplovnog osoblja, izložbe povijesnih fotografija, dijeljenje razglednica i slastica te mnoga druga iznenađenja očekuju putnike na aerodromima, ali i na letovima Air Francea i partnera.
Više informacija o svim odredištima na ovim akcijama možete vidjeti na: www.airfrance.hr