Aktivni odmor

Čak dvije nagrade za Terme Tuhelj na Danima hrvatskog turizma

Još jedno priznanje struke za najuspješnije terme u Hrvatskoj – ovoga puta u dvije kategorije!

Vodeni planet proglašen je najuspješnijom atrakcijom godine, a Hotel Well**** osvojio je treće mjesto u kategoriji Wellness hoteli na Danima Hrvatskog turizma koji se održavaju na Hvaru. Priznanje je dodijeljeno u okviru Turističkog cvijeta – kvaliteta za Hrvatsku, akcije koju već 22 godinu uspješno provodi Hrvatska gospodarska komora.

U Termama Tuhelj ne kriju zadovoljstvo novim nagradama, koje su im – kažu, dodatni poticaj da nastave s inovativnim pristupom i ulaganjima.

„Početkom ljeta Vodeni planet Terma Tuhelj obogaćen je s još dva nova adrenalinska tobogana, a bazen s valovima, vožnja gumonima na vodenoj rijeci, koktel bar u vodi, cjelodnevni animacijski programi s art notom koje prate jedinstveni Art&Spa koncept, samo su dio bogate ponude Vodenog planeta. Naši najveći aduti – termalna voda i ljekovito blato, sastavni su dio tretmana u wellness centru, a inovativni pristupi zdravlju kroz selfness filozofiju pozicionirali su nas kao jednu od najatraktivnijih destinacija termalnog i wellness turizma“, ističe Petra Terner iz odjela marketinga Terma Tuhelj.

Izvor: LollipopPR