Aktualno

Sjajan vikend čeka vas u Sisku

Od Bučijade, Hladnog piva dobre kapljice i vinara do odličnog provoda na otvorenom – Sisak ovaj vikend postaje IN destinacija kontinenta. U nastavku donosimo program i raspored za čak tri odlična događanja, te vas pozivamo u Sisak. Samo vam je doći i uživati, stoga dobro došli!

HLADNO PIVO I PUNČKE – Petak 26.listopada u Ledenoj dvorani Zibel od 20:30 pa do dugo u noć..

Hladno pivo i Punčke dobili su privilegiju biti prvi bendovi koji će nastupiti u potpuno novom koncertnom prostoru u Hrvatskoj, Ledenoj dvorani Zibel, koja 26. listopada 2018. otvara vrata publici Siska i šire i daljnje okolice.

Hladno pivo se, kao jedan od najvećih, najpoznatijih i najdugovječnijih hrvatskih glazbenih sastava koji djeluje preko 30 godina, sprema u Sisku održati jedan od najboljih koncerata ikad. Kao gosti i predgrupa Hladnog Piva, iz Zagreba nam stižu ”PUNČKE” koje će pripremiti posjetitelje na nezaboravan program.

Ulaz u dvoranu otvara se u 19 sati, PUNČKE nastupaju u 20:30, a HLADNO PIVO u 21:30 sati. 

VINO I SVE SISAČKO FINO- 3. Sisak Škrlet Fest  – Subota 27.10.2018. 

I ove godine jesen u Sisku bogatija je za manifestaciju Vino i sve sisačko fino, promociju domaćih vinarija i prehrambenih proizvoda lokalnih proizvođača. Vino i sve sisačko fino uz 3. Sisak Škrlet fest održava se u subotu, 27. listopada 2018. u centru Siska.

Pored bogate gastro ponude domaćih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, svoja vina će predstaviti vinarije Marinčić, Jaram, Trdenić, Miklaužić, Jančar, Prpić, Florijanović i Herak. Program počinje u 18 sati izložbom i prodajom vina i domaćih proizvoda, te programom za djecu, a u 20 sati počinje koncert grupe BOA II.

DRUGA SISAČKA BUČIJADA – Nedjelja 28.listopada od 9:00 – 17:00 sati

Uz rijeku Kupu – na sisačkoj gradskoj šetnici Slave Strieglea u nedjelju, 28. listopada 2018. od 9,00 do 17,00 sati DRUGU SISAČKU BUČIJADU. Okusite i doživite jesen u njenom najizdašnijem obliku, kroz okuse i mirise omiljene bučnice, iskušajte blagodati bućinog ulja, provjerite kako najbolje ispeći bundevu i ponesite svoj primjerak velike bundeve kući.

U sklopu izložbeno-prodajnog sajma, gdje će se predstaviti OPG-ovi iz cijele Sisačko-moslavačke županije, posjetitelji će moći degustirati bučino ulje, bučnicu, pečene bundeve i druge delicije jesenskih plodova. Za najmlađe su pripremljene brojne radionice, poput izrade lutkica od komušine, rezbarenja bundeva i … te zabava na toboganima, malom dječjem ringišpilu, jahanje na konjima. Pored toga tu je i sisačko poznato zelenilo i relaksacija u  sjajno uređenim parkovima i odmorištima, a sa svake strane grada možete odmoriti oči pogledom na smirenu i opuštajuću rijeku Kupu.

Sve informacije pronađite na:

www.sisakturist.com

facebook