Aktualno

Zašto je samo osigurano putovanje – sretno putovanje?

Sasvim je prirodno da u jeku priprema oko putovanja na slijedeću destinaciju potpuno ignorirate činjenicu da bi Vam se na istom moglo nešto loše dogoditi. No svaki iskusni ljubitelj putovanja savjetovat će Vam da se osigurate – posebno ako često putujete.

Činjenica da Vam se do sada ništa nije dogodilo, nikako nije i presumpcija da ni neće u budućnosti. Jeste li razmišljali o tome da ste do sada možda samo imali…sreće? Putno osiguranje će Vas spasiti u onim nepredvidivim i teškim situacijama, ali i onim manjim, ali neugodnim i iritantnim okolnostima s kojima ste se sigurno već i sami susreli.

Kašnjenje leta, izgubljena prtljaga, slomljena kost (ili ne daj Bože većeg zla), situacije su koje se upravo događaju nekome drugome. Već sutra mogu Vama. Stoga smo istražili ponudu polica osiguranja u želji da doznamo koje usluge nude svojim klijentima, ali i koja je cijena zadovoljstva da se s potpunom bezbrižnošću uputite k željenoj destinaciji umjesto da gubite vrijeme strahujući oko toga – što bi sve moglo poći krivo.

Što donosi polica godišnjeg putnog osiguranja?

Polica godišnjeg putnog osiguranja pruža Vam zaštitu za neograničen broj putovanja u inozemstvo, pri čemu maksimalno trajanje jednog putovanja može biti 30 dana i stoga je po difoltu idealno za sve Vas koji ste apsolutni ovisnici o putovanjima.

Ukoliko se želite dodatno osigurati, postoji mogućnost da ugovorite paket godišnjeg putnog osiguranja koje pokriva:

*troškove nužnog liječničkog tretmana, lijekova i pomagala koje propiše liječnik, ali i prijevoza osiguranika do klinike u slučaju potrebe za kliničkim liječenjem ili operacijom
*smrt uslijed prometne nezgode/ lom kosti/ nošenje gipsa
*osiguranje prtljage
*osiguranje kod svima omraženih kašnjenja letova.

 

Cijena osiguranog putovanja lišenog strahova?

Provjerili smo ponudu Wiener osiguranja koji svojim potencijalnim klijentima daruje popust u visini od 50% na premiju godišnjeg putnog osiguranja u periodu od 22. listopada – 4. studenog.

Ukoliko želite putovati bezbrižno i pritom proći jeftino Wiener osiguranje nameće se kao odličan izbor. Ako s istoimenom agencijom ugovorite godišnje putno osiguranje dobivate jedinstvenu premiju i zaštitu za neograničen broj putovanja u inozemstvo unutar godine dana.

Kako ugovoriti osiguranje?

Ukoliko ste se odlučili za Wiener osiguranje ili pak imate pitanja, njihov tim educiranih savjetnika upoznat će vas sa svim detaljima programa godišnjeg putnog osiguranja, ali i ove posebne ponude.

Ukoliko ste se odlučili osigurati – čestitamo jer ste donijeli jednu od mudrijih odluka. Sada Vam samo preostaje javiti se u Vama najbliže Wiener prodajno mjesto ili to učinite online, sa samo par klikova mišem. Simple as that!

Izvor: Travel Advisor  Business