Aktualno

Bračko srce i ovog prosinca kuca za Bračke pupoljke

Tjedan bračkih pupoljaka

Sad već peti po redu Tjedan bračkih pupoljaka je manifestacija koja slavi zajedništvo i humanitarni duh blagdanskog perioda koji je pred nama.

Ovo manifestacija nastoji ujediniti cijeli otok u jedan zajednički cilj koji će rezultirati financijskom pomoći za rad udruge djece s posebnim potrebama Brački pupoljci.

Organizatori kao i svake godine nastoje da se svaki stanovnik našeg otoka osjeća i sam kao organizator i bitna karika u ostvarenju jedne prekrasne humanitarne geste – svojim kreativnim radom, dolaskom na organizirane manifestacije, svojom pomoći u održavanju istih ili kupovinom radova na sajmu svi sudjeluju u ostvarenju zajedničkog cilja.

Tjedan bračkih pupoljaka počinje na radionicama u svakom mjestu. Svako mjesto imat će organizirane kreativne radionice za odrasle i djecu od strane lokalnih udruga, dječjih vrtića i škola. Svi oni svoje radove izložit će na prodajnom štandu svog mjesta na sajmu u Sutivanu.

Nakon radionica slijedi tradicionalni malonogometni turnir u La škatuli u Supetru koji se održava 8.12.

Zatim slijedi završni dio – humanitarni božićni sajam „Brač za Božić uz pupoljke“.

Ove godine na početnoj poziciji u dvorištu Kavanjinovih dvora, 16.12. s početkom u 14 sati.

Štandovi  s domaćim delicijama i bogat zabavni program uz popularne klapske sastave 

Uz izložbene štandove s radovima naših otočana, domaće kolače naših baka i mama, bićerin rakije i čašicu kuhanog vina imat ćete mnogo načina da provedete predbožićno nedjeljno popodne sa svojom obitelji i uživate u blagdanskom duhu i, što je najvažnije, pomognete ovu hvalevrijednu manifestaciju.

Ako vam to nije dovoljna pozivnica sigurno jesu naše bračke klape koje svake godine uveličaju manifestaciju, zatim klape Contra i Iskon koje već sad možemo najaviti ali gosta iznenađenja.

Sve informacije o Tjednu bračkih pupoljaka pronađite na facebook stranici: https://web.facebook.com/tjedanbrackihpupoljaka

Organizatori se ovim putem zahvaljuju svima koji nesebično podupiru ovu manifestaciju kroz direktne uplate novčanih sredstava našim Bračkim pupoljcima, svim ugostiteljima i obrtnicima kroz donacije za lutriju, svim bračkim umjetnicima na donaciji svojih vrijednih djela i svakoj osobi pojedinačno koja na bilo koji način sudjeluje.

Ukoliko i vi želite biti dio ove manifestacije kontaktirajte organizatore (TZO Sutivan, Crveni križ Brač i udrugu Svijet kao cvijet) na facebook stranicama:

TZO Sutivan
https://web.facebook.com/visitsutivan

Crveni križ Brač
https://web.facebook.com/crvenikrizbrac

udruga Svijet kao cvijet
https://hr-hr.facebook.com/pages/category/Nonprofit-Organization/SVIJET-KAO-CVIJET ili jednostavno uplatite svoju donaciju na

UDRUGA RODITELJA DJECE S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU ˝BRAČKI PUPOLJCI˝
Put kapelica 4, 21 400 SUPETAR
OIB: 37854509671
IBAN: HR87 2330003-1100417644
uz obaveznu naznaku (opis plaćanja): BRAČ ZA BOŽIĆ UZ PUPOLJKE

Dosadašnjim akcijama od 2014. godine se skupilo ukupno 235.934,80 kn, što je otprilike suma dovoljna za 1.570 sati terapija.

Image may contain: text

 

shares