Aktualno

Supetarski božićni kantun – doživite nezaboravnu prosinačku bajku na najljepšem dalmatinskom otoku!

Bogat blagdanski program uz prigodnu ponudu adventskih kućica, dječji program, večeri poezije, Dj i plesni program, brojna sportska događanja, te spektakularan  provod uz koncerte popularnih sastava Jukebox, Ljetno kino, te nastup popularne pjevačice Jelene Rozge jamstvo su dobre zabave u Supetru!

Image may contain: one or more people, people on stage and indoor

Ove godine Supetarski božićni kantun nezaobilazan je dio otočkog blagdanskog šušura. U blagdanski program Božićnog kantuna, Supetrani i njihovi gosti uplovili su 7. prosinca, koncertom popularnog sastava Jukebox na staroj peškariji uz svevremenske hitove.

Image may contain: 7 people, people smiling, people standing and shoes

Sedmoro glazbenika velikog iskustva u različitim glazbenim žanrovima i šaroliki urbani repertoar bili su garancija dobrog glazbenog provoda. Uz piće i hranu supetarskih ugostitelja iz cafee barova ‘Lanterna’ i ‘Sweet life’ , restorana „Apinelo“ i kućice „Slatke čarolije“ zabavljalo se dugo u noć.

Dobroj atmosferi “Supetarskog božićnog kantuna” pridonijeti će brojna sportska događanja –malonogometni turnir “4 kafića”, prijateljska košarkaška utakmica KK Brač i KK Split, Arbunov lignjolov, Štafetijada sportova…

Blagdanski program će se do 29. prosinca odvijati na nekadašnjoj peškariji, u školskoj sportskoj dvorani i župnoj crkvi. Party zatvaranja Božićnog kantuna predviđen je za 29. prosinca.

Bogat program za najmlađe Supetrane

Pri kreiranju sadržaja uvijek se ide za tim da se zadovolji što više različitih interesnih skupina. Tako će se, osim glazbenog i sportskog programa posebna pozornost posvetiti programima za djecu – posebno osmišljenim sadržajima kojima će se animirati najmlađe supetrane. U supetarskoj sportskoj dvorani 14. prosinca ,održava se Božićni program za vrtiće, osnovnu i srednju školu, 16. prosinca u rasporedu je otvorenje dječjeg parka Ratac – “Sritna dica, sritan grad”, 18. prosinca na održava se bogat revijalni program i obljetnica plesnog studija “Renata”. Dan uoči Badnjaka, 23. prosinca, održava se vesela božićna dječja priredba “Sritna dica, sritan grad”.

Image may contain: text

U organizaciji Udruženja obrtnika Brač, na Badnjak, 24. prosinca djelit će se bakalar i pršurate. 

Manifestaciju Supetarski Božićni kantun prati bogat i zanimljiv program popratnih događanja kroz koji će se prikazati jedinstvena otočka tradicija.
Ovu manifestaciju organiziraju Grad Supetar, TZ grada Supetra, Komunalno društvo „Grad“ u suradnji s supetarskim ugostiteljima.

Foto: Tz grada Supetra

www.supetar.hr
Sponzorirani članak

supetar logo hrGoogle+

 

Image may contain: sky

shares