Aktualno

“Ljepotice s karakterom” Predstavljamo najljepše vile u Dalmaciji

OTKRIJTE NAJLJEPŠE LUKSUZNE KUĆE ZA ODMOR

OSVAJAJU SVJEŽINOM I OSOBNOŠĆU. Luksuzne kuće za odmor u mediteranskom okruženju, obnovljene i uređene s mnogo pažnje, ljubavi, ali i dobrog ukusa za interijere, rijetko koga ostavljaju ravnodušnim – ima li nešto bolje od tradicionalnog štiha kojem je utkan i dašak modernog?

Odabrali smo 10 impresivnih zdanja koja se prekrasno stapaju s okolišem, a unutrašnjost im je dotjerana u moderno interpretiranom rustikalnom stilu sa svijetlim neutralnim bojama i dojmljivim komadima namještaja .

Nije stoga pretjerano reći da su u pitanju prave ljepotice s karakterom – ako ste sretni vlasnik jedne od njih, čestitamo, a svima ostalima, za vrhunsko iskustvo smještaja u autetničnom morskom ambijentu, toplo bismo preporučili da odsjednu u jednoj od ovih mediteranskih oaza.

Da Vam olakšamo “posao”, u nastavku je nekoliko nama najljepših objekata, koji osim što odišu svježinom i osobnošću, zadovoljavaju poker najpoželjnijih aduta: izvrsna lokacija, elegantan interijer, prekrasan pogled, nerijetko i atraktivan bazen, ali i savršen vrt koji osvaja opojnim mirisima i koloritom mediteranskog bilja!

Image result for villa soleil vela luka
Villa Soleil
  1. Villa Soleil, Vela luka, otok Korčula
    Villa Soleil oduševljava svojim upečatljivim dizajnom, spajajući estetiku i funkcionalnost dopuštajući gostima da uživaju u modernom i luksuznom ambijentu.
Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je vila-soleil-4-1024x688.jpg

Jedinstveni otvoreni plan kuće spaja potpuno opremljenu kuhinju, blagovaonicu i dnevnu sobu. Prostor vile je prozračan i okupan suncem, u kojem možete nesmetano uživati u pogledu na more.

Villa Mario

2. Villa Mario, Povlja, otok Brač
Ova kamena vila, izvrsno uklopljena u ambijent, oduševljava svojim eksterijerom i interijerom pri čemu je posebna pažnja posvećena detaljima koji uvelike pridonose posebnom šarmu zdanja. Idealan je odabir svima koji se žele odmoriti od užurbane svakodnevice uživajući u tišini i opuštajućoj ljetnoj atmosferi u društvu obitelji i prijatelja.

4. Villa Proversa, Pašman
Zahvaljujući fantastičnoj lokaciji, vila pruža impresivan otvoreni pogled na Jadransko more i sve njegove ljepote. Okružena mirisnim mediteranskim zelenilom, idealan je odabir za sve ljubitelje prirode i one željne apsolutnog odmora u potpunoj privatnosti.

Villa Proversa

Ova lijepa kamena kuća prekrasnog eksterijera i interijera odiše tradicionalnim dalmatinskim duhom s daškom modernih, minimalističkih elemenata tvoreći nadasve ugodan ambijent savršen za relaksaciju uma i tijela.

Villa Activia

5. Villa Activia , Sv Petar, Biograd
Atraktivna i jedinstveno dizajnirana Villa Activia nalazi se u selu Sv. Petar, idealan izbor za odmor s obitelji i prijateljima. Pruža smještaj za ukupno 10 gostiju.

Vila Harpocrates,


6. Vila Harpocrates, Hvar
Vila Harpocrates s razlogom nosi ime grčkog boga tišine – gostima pruža apsolutnu intimu, potpunu privatnost i odmor za dušu i tijelo.

Vrvi kamenim terasama, mediteranskim biljem, stablima maslina, nara, limuna, naranči i klementina, krušaka, smokava, kiwija, trešanja i jabuka, vinovom lozom i raznoraznim povrćem. 

Villa Four Seasons

7. Villa Four Seasons, Sukošan 

Ova lijepa vila nudi mir i tišinu za ljubitelje prirode koji se žele opustiti, kao i dobru povezanost  s centrom grada Zadra.

Opremljena je sportskim sadržajima, teretanom, biljrskim salonom..Gostima vile na raspolaganju je i konoba s otvorenim kaminom iz koje se direktno može izići na predivan preljevni bazen okružen s 8 ležaljki. Cijelo imanje je potpuno ograđeno.

Villa Paula

8. Villa Paula, Ugljan
Prekrasna vila Paula je autentična dalmatinska kuća, nedavno obnovljena u izvornom rustikalnom stil.

Zahvaljujući spoju jedinstvenosti i modernosti, stvara osjećaj dobrodošlice i utočište za one koji žele uživati ​​u tjednu potpunog opuštanja.

img_3377
Ljetna kuća

9. Ljetna kuća, Maslinica, otok Šolta
Ova villa izvrsno je uklopljena u idiličan ambijent. Izvorni šoltanski kamen ovdje je klesan na licu mjesta pa se kuća savršeno stopila s okolišem, a ne odskače ni minimalistički dotjeran interijer u nježnim nijansama bijele, bež i sive boje.

img_3600

Ovaj kameni dragulj usred karakterističnog šoltanskog krajolika oduševit će sve one u potrazi za autentičnim komadićem Mediterana i potpunom relaksacijom.

Fotografija objekta iz galerije
Villa Maris

10. Villa Maris, Komiža, otok Vis

Volite li sofisticirane interijere, kao stvoren za Vas je ovaj dragulj na otoku Visu. Ušetajte u ovaj mali raj sa prostranom terasom za objedovanje i druženje, te interijerom koji odaje potpis renomiranog arhitekta Davora Matekovića (autor je i globalno zapažene i nagrađene Isse Megaron!)

Fotografija objekta iz galerije

Bilo za koji od ovih jedinstvenih objekata da se odlučite, Vašem oduševljenju neće biti kraja!

Foto: arhiva objekata