Aktualno

Dnevno svježa riba i vrhunski gastro proizvodi! U Hvaru otvoren maloprodajno – veleprodajni centar “Gastro Hvar”

This post is also available in: English

OBOGATILI GASTRO PONUDU OTOKA HVARA

Još iz doba antičkog Farosa, od bajkovitih ljetnikovaca, kamenih kala čiji svaki komadić čuva stoljetne uspomene, prirodnih ljepota koje oduzimaju dah, ovaj je otok dragulj položen na morskoj pjeni, obgrljen mirisom lavande, zaklonjen bršljanom.

Related image

Vrijeme je neumorno protjecalo, nekadašnje renesansne ljetnikovce i crkve upotpunile su tekovine modernog doba, od luksuznih jahti, turista iz svih kutaka svijeta željnih novih doživljaja. Mnogo se toga promijenilo, samo je ljepota Hvara ostala netaknuta.

U želji da se prirodne ljepote obogate i priušti svim stanovnicima i gostima najsunčanijeg otoka gušte za sva osjetila, otvoren je “Gastro Hvar” maloprodajno – veleprodajni Centar , na samom ulazu u grad Hvar, udobno smješten u zaljevu na  jugozapadnom kraju otoka.

Dnevno svježa riba i vrhunski proizvodi za najzahtjevnije kupce

Prodajni kanal za ugostiteljstvo  Ho.Re.Ca. udružio je snage te na jednome mjestu objedinio vrhunske proizvode  koji će zadovoljiti i  najzahtjevnije ugostitelje te sve kupce, počevši od lokalnog stanovništva preko avanturistički nastrojenih nautičara, pa do turista željnih isprobavanja lokalnih okusa podignutih na svjetsku razinu.

Bogata ponuda  Gastro centra Hvar obuhvaća širok dijapazon najboljih  domaćih  i svjetskih  proizvoda od svježe ribe, mesa, voća i povrća pa sve do najcjenjenijih domaćih i inozemnih vina, pjenušaca, sireva i tartufa.

Zahvaljujući renomiranim brendovima  Centaurus d.o.o. (Gastro Ribarnice Brač), Škokić d.o.o. (Mesnice Škokić), Fistonić d.o.o. (Voće i povrće), Purex d.o.o. (Proizvodi hrvatskog sela), Acrobat d.o.o. (Distribucija vina), Nirs d.o.o. (Proizvodnja, trgovina i distribucija), Zigante Tartufi d.o.o. (Proizvodnja, trgovina i distribucija) koji su udružili dugogodišnje iskustvo i znanje, nastala je iznimna ponuda proizvoda, koja će obogatiti cjelokupnu ponudu premium namirnica na cijelom otoku, te omogućiti da se najsunčaniji otok, osim kao destinacija poznata po prirodnim ljepotama, nametne i kao gastronomski dragulj.

OPSKRBA JAHTI I UGOSTITELJSTVA

Hvar je važno nautičko središte još iz doba grčke kolonizacije, od kada sežu korijeni njegova imena (od grčkog pharos-svjetionik). Poput svjetionika brodovima u tamnim noćima, novootvoreni je centar spreman mnogobrojnim nautičarima osvijetliti put u nova gastro putovanja. Opskrbom jahti želja je udovoljiti prohtjevima nautičara te im dočarati ljepotu mediteranske hrane i pića, koja stvara savršenu singeriju s ljepotama mora, te ih prima u svoj zagrljaj, štiti i veseli  poput luke koja prima njihove brodove.

VEZA S CIJELIM MEDITERANOM

Centar otočkog turizma i najpoželjnija destinacija turista i nautičara je zaslužila prostor na kojem će moći doživjeti okuse mediterana koji će im ostati utkani kao najljepša uspomena. Hvarani vole reći “Stavi parst u more-imaš vezu s cilin svitom”, a “Gastro Hvar” se novootvorenim centrom pobrinuo da kvalitetom ponuđenih proizvoda stvori vezu  s najboljim dijelovima mediterana, čija ih je vrijednost svrstala uz bok kulturnog i povijesnog naslijeđa te će nesumnjivo postati  nezaobilazno odredište svih ljubitelja vrhunskih namirnica.

Sve ljepote Hvara i sve sadržaje koje nudi  ne bi  mogli opjevati pjesnici ni opisati mnogi književnici, jer  ponekad riječi nisu dovoljne, stoga je, za osjetiti sve što taj biser hrvatskog turizma nudi, najbolje posjetiti, probati i vratiti se! 

Facebook stranica Gastro Hvar

Kontakt: info.gastrohvar@gmail.com

Tel: +385 91 785 2040

Foto: Gastro Hvar, Gastro ribarnice Brač, Jakša Kuzmičić

This post is also available in: English