Aktualno

Neodoljivo fotogenična… I treći Vogue Novalji!

Modni editorijal za novo izdanje svjetskog modnog mogula sniman je na plaži Maline u Metajni i hotelu Joel! 

Specifičan krški krajolik i morska atmosfera sa dodirom eteričnosti (odista kao da je riječ o vizurama “s druge planete”!), Novalju i dalje drže u samom vrhu najpoželjnijih destinacija za razna filmska i reklamna snimanja.

Tako je, nakon ukrajinskog i latinoameričkog Vogue-a, njen ambijent ostavio bez daha i onaj portugalski!  Fotografije za novo izdanje modne “Biblije” snimane su na plaži Maline u Metajni i hotelu Joel! 

Autor fotografija je talentirani mladi fotograf Jakov Baričić, poznato ime u hrvatskoj i svjetskoj modnoj industriji.

Modni editorijal pod nazivom Teoria das Formas krasi stranice lipanjskog Vogua.

Image result for hotel joel novalja
Moderno dizajnirani luksuzni hotel Joel u vlasništvu je Dejana Lovrena.

A zašto su za snimanje editorijala izabrane plaže Novalje? “Zato što su uz Novalju i ostali dijelovi Paga neobično atraktivni i privlačni za snimanje raznih vrsta spotova i ostalih oblika sedme umjetnosti.

Image result for metajna malin

Osim što je popularno turističko odredište, Novalja je sve popularnija destinacija za snimanje reklama domaćih i svjetskih modnih brendova, najviše klase autoindustrije i popularnih filmskih serijala. A prema izboru brojnih hrvatskih i svjetskih turističkih magazina, plaže u Metajni nalaze se među najljepšima i najatraktivnijima u Hrvatskoj.” – kazala nam je direktorica Turističke zajednice grada Novalje, Marina Šćiran Rizner

Image result for metajna malin

TOP SVJETSKA FILMSKA LOKACIJA

Novalji nije ovo prvi prestižni svjetski modni časopis. Nije joj odolio ni slovenski Elle… Novalja je atraktivna kulisa reklamne kampanje novog modnog brenda Rock Filius, kojeg potpisuje jedan od najomiljenijih Vatrenih – nogometni reprezentativac Dejan Lovren, ali i novog TV spota za Sberbank, u kojem je naš Vatreni glavni protagonist! 

Novalja privlači i poznate svjetske brendove auto industrije – nakon Rimac automobila, BMW-a, Porschea….novu reklamu ondje su snimila i čuvena Citroen vozila, te proizvođač limitiranih američkih Triumph motocikala, a zapela je za oko i japanskom Canonu, pa će atraktivan katalog njihovih proizvoda oplemeniti vizure Žigljena, Metajne i čuvenih Lunjskih maslinika.

Plaže Novalje je prošle godine izabrao i direktor fotografije Danni Moder za snimanje filma „Ibiza“, poznati suprug još poznatije glumice Julije Roberts, na plaži Zrće snimao je kadrove u kojima je, uz mnoge hrvatske statiste, sudjelovao i fatalni Robb Stark, glumac iz popularne HBO-ve serije „Igre prijestolja“.

Motivi destinacije naći će se i u nadolazećem filmu Oskarovca Gabrielea Salvatoresa, “Strangers in Paradise”- bit će to pitoreskni road movie koji grije srce, a upravo tako – toplo oko srca, bit će nam kad Novalja poput žive razglednice još jednom obiđe svijet, ovog puta na velikom platnu.

Foto: Jakov Baričić, Vogue Portugal, Rimac automobili, Tz Novalja, Hotel Joel