Aktualno

Prvi ljetni vikend provedite u Bolu!

Prema najavama prognostičara, vikend pred nama bit će prvi sprani, ljetni vikend ove sezone, a naš prijedlog je da ga provedete na otoku, točnije u Bolu.

Završni vikend WTA Croatia Bol Opena započinje u petak, tradicionalnim nastupom klapa u centru mjesta od 21h, nastupaju klape Šufit i Cambi.

Related image

U subotu će se igrati polufinalni mečevi na terenima Bluesun teniskog centra Zlatni rat od 14 sati, a zvijezda subotnje bolske večeri bit će DJ-ica svjetskoga glasa Niki Belucci koja od 23 sata kreće s glazbom u cocktail baru Varadero.

Na dan velikog finala program započinje u 19 sati na Centralnom terenu koncertom istinske dive domaće glazbe, Nine Badrić. Po završetku meča, u sklopu ceremonije zatvaranja, najavljen je nastup vrhunske pijanistice Lole Astanove.  34-godišnja Lola rođena je u Uzbekistanu, a od 2003. živi u SAD-u. Poznata je po briljantnim interpretacijama Chopina, Liszta i Rahmanjinova, ali i suvremenih skladbi i izvođača poput Rihanne, grupe Queen…

Image result for wta bol

Za sve koji žele uživati Bolu, vrhunskom sportu i odličnoj zabavi, ulaznice za WTA Croatia Bol Open su u prodaji na www.ticketshop.hr