Aktivni odmor

Zabava u Bolu počinje! WTA CROATIA BOL OPEN: četiri domaće igračice u turniru!

Zanimljivim ždrijebom u Cocktail baru Varadero u samom centru Bola započeo službeni program WTA Croatia Bol Opena, danas u popodnevnim satima. „Želimo da turnir i tenis žive sa zajednicom, s Bolom, da cilo misto živi tenis, a ne da se on događa samo na teniskim terenima koji su udaljeni od centra Bola“ – rekao je na samom početku direktor turnira Feliks Lukas.

Prvoj nositeljici ovogodišnjeg izdanja, prošlogodišnjoj pobjednici Tamari Zidanšek, na današnjem ždrijebu pridružile su se mlada Srpkinja Olga Danilović i naša Jana Fett.

Ždrijeb je započeo nešto kasnije od prethodno najavljenih 16:30 jer je u 16 sati bio rok do kada se gleda koja od prijavljenih igračica igra i dalje na Roland Garrosu, pojasnila je supervizorica Cristina Romero, službena predstavnica WTA od prvog izdanja bolskog turnira.

Prvi izvučeni par su dvije pobjednice Bola, naime Zidanšek će igrati svoj prvi meč protiv Luksemburžanke Mandy Minella. Potom naša Jana Fett dočekuje pobjednicu iz tog meča ukoliko prethodno savlada Švicarku Stefanie Voegele.

Zanimljive podudarnosti su se i dalje samo nizale pa će tako pobjednica iz 2017., Srpkinja Aleksandra Krunić igrati protiv mlade sunarodnjakinje Danilović dok će Slovenke, Kaja Juvan i Dalila Jakupović također igrati jedna protiv druge.

Naša Tena Lukas odmjerit će snage sa Laurom Siegmund, Tereza Mrdeža igrat će protiv Čehinje Denise Allertove, a mladu Anu Bošković čeka Njemica Anna Lena Friedsman.

„Atmosfera je odlična, opuštena. Ždrijeb je mogao biti i gori i bolji za mene, no u konačnici će moj rezultat ovisiti najviše o mojoj igri.“ – kazala je iskreno Jana Fett po završetku ždrijeba.  

„Početak godine i nije bio najbolji, bila sam u top 100, ali onda su uslijedili neki problemi, imala sam i ozljedu, nadam se i vjerujem da se mogu opet vratiti bliže vrhu.“ – dodala je.

Image result for wta bol

Mečevi na terenima Bluesun teniskog centra Zlatni rat počinju u utorak, 4. lipnja od 13 sati.

­­CROATIA BOL OPEN – BOL, CROATIA
$125,000
RASPORED MEČEVA – utorak, 04.06.2019

BLUESUN start 13:00
B. Schoofs (NED) vs [4] A. Schmiedlova (SVK)
B. Haddad Maia (BRA) vs [2] S. Sorribes Tormo (ESP)
A. Tatishvili (USA) vs [7] T. Bacsinszky (SUI)

ne prije 20:30
D. Allertova (CZE) vs T. Mrdeza (CRO)

KRAŠ start 13:00
[WC] A. Danilina (KAZ) vs [5] A. Sharma (AUS)
[6] J. Teichmann (SUI) vs I. Begu (ROU)
After Rest – Y. Bonaventure (BEL) / B. Schoofs (NED) vs D. Jakupovic (SLO) / T. Lukas (CRO)
After Rest – A. Bogdan (ROU) / C. Skamlova (SVK) vs [4] A. Danilina (KAZ) / Y. Sizikova (RUS)

LUKAS start 13:00
A. Bogdan (ROU) vs [WC] M. Djakovic (SRB)
V. Strakhova (UKR) vs N. Hibino (JPN)
After Rest – [WC] L. Boskovic (CRO) / M. Djakovic (SRB) vs O. Danilovic (SRB) / T. Zidansek (SLO)

Image result for bol

Za sve koji žele uživati Bolu, vrhunskom sportu i odličnoj zabavi, ulaznice za WTA Croatia Bol Open su u prodaji na www.ticketshop.hr

Cjelokupni program dogaađanja pogledajte na linku

Više: bolopen.com