Aktualno

Otkrijte najatraktivnije ljetne destinacije! Novo izdanje Croatian Hot Spots magazina u podjeli!

ZALJUBLJENI U LJETO

U novom broju vodimo Vas u otkrivanje najatraktivnijih ljetnih destinacija! U duhu našeg imena, Hotspots, pripremili smo za Vas pravu malu hedonističku mapu, ključne točke za zagarantiran provod ovog ljeta!

S nama možete zaboraviti na čuveni fear of missing out – znamo gdje su najbolje fjere, gdje nepca miluju najbolja domaća vina, gdje se piju majstorski spravljeni kokteli sa domaćim likerima i gdje se sluša najbolji jazz! Saznali smo za Vas gdje ćete pronaći najautentičniji komadić domaće tradicije i kulture, ali i najbolje bokune sa slasne domaće trpeze! Naši su tekstovi ukusni i mirisni, kako bi Vas, opet u skladu sa našim imenom, odveli upravo – na prava mjesta!

A PRAVA MJESTA SU SVAKAKO naš Cvit Mediterana – grad Split, i uvijek atraktivna Srednja Dalmacija, koji krase našu naslovnicu zahvaljujući porastu turističkih dolazaka i povećanom interesu gostiju sa američkog i britanskog tržišta, te strelovitom primicanju svojem krajnjem cilju – cjelogodišnjem turizmu!

To je i naša Dalmatinska zagora, koja je postala poprištem atraktivnih festivala, te naš najsunčaniji otok Hvar, koji je potvrdio status najsofisticiranije gastro oaze!

Titula najfotogeničnije ljepotice i ovog puta ide Novalji, u koju se nakon ukrajinskog i latinoameričkog, zaljubio i onaj portugalski Vogue, a zahvaljujući ultrapopularnoj seriji Game Of Thrones, čija groznica i dalje ne jenjava, u naše se destinacije-lokacije snimanja, zaljubio – čitav svijet!

Velikom platnu sve je primamljiviji i Supetar, koji pažljivo njeguje kako svoju filmsku stranu, tako i fešte za koje se traži karta više, a oku fotografske kamere Makarska rivijera, čiji su posjetitelji, zaljubljeni u pješčane plaže i blistavo tirkizno more, njeni dobrovoljni ambasadori na društvenim mrežama!

I, što reći za kraj? Među obiljem destinacija, odaberite onu koja zvoni, koja nosi, koja pršti  – ukratko, onu koja Vama nešto znači. Ponosni smo što ćemo Vam kao pravi Hotspots časopis, pomoći da pronađete upravo – ono pravo mjesto za sebe!


Croatia Hot spots magazine dostupan je u turističkim zajednicama i turističkim info centrima. Ukoliko ne uspijete doći do svog primjerka, prolistajte Vaš primjerak ONLINE!

Urednica
Maja Zlokić